David Benavidez a recucerit titlul de campion mondial

Autor: Maria Sorescu

Staples Center din Los Angeles (California) a găzduit în acest final de săptămână un meci mult aşteptat, între boxerii americani David Benavidez şi Anthonz Dirrell.

Supranumit El Bander Roja, Benavidez(22 ani) a recucerit titlul de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC, pe care îl pierduse în 2018, după un control pozitiv la cocaină.

El a revenit în ring şi l-a prin KO tehnic în repriza a noua pe Anthony Dirrell. Banavidez a bifat a 22-a victorie în tot atâtea meciuri, între care 18 înainte de limită.Pentru Dirrell (34 ani) acesta este al doilea eşec din cariera sa în 33 de meciuri.

David Benavidez a cucerit prima oară titlul mondial WBC în urmă cu doi ani, în faţa românului Ronald Gavril, pe care l-a învins şi în meciul revanşă, desfăşurat în februarie 2018. În toamna anului trecut, americanul a fost însă deposedat de centura cu diamante, în urma unui control pozitiv la cocaină.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 17 Mar. 2020

Cosmin Gîrleanu, un outsider calificat la Jocurile Olimpice

 Boxul românesc traversează o criză de performanțe de mai mulți ani, însă un sportiv cvasinecunoscut a reușit calificarea la Jocurile Olimpice.

Autor: Andrei Szabo / 23 Feb. 2020

Tyson Fury e campion mondial la categoria grea, după un succes cu Deontay Wilder

 Pugilistul britanic Tyson Fury a oferit una dintre cele mai frumoase evoluții într-un meci al greilor.

Autor: Andrei Szabo / 21 Feb. 2020

Federația Internațională de Box va înființa Cupa Mondială pe echipe

 Boxul nu va fi în programul olimpic, așa că Federaţia internaţională de box amator (AIBA) a găsit soluția pentru a menține un interes crescut pentru competițiile internaționale.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 09 Apr. 2020

EXCLUSIV / Internaționala suedeză Mikaela Massing va semna cu Baia Mare

 CS Minaur Baia Mare are planuri îndrăznețe pentru sezonul viitor și se gândește chiar la titlu.

Autor: Maria Sorescu / 09 Apr. 2020

Inedit / O bâtă de baseball istorică a fost vândută cu un milion de dolari

 Presa americană anunță rezultatul unei licitații spectaculoase, care a avut ca subiect o bâtă de baseball care i-a aparţinut lui Lou Gehrig.

Autor: Andrei Szabo / 09 Apr. 2020

Boloni și-a anunțat plecarea de la Antwerp. Clubul îl contrazice

 Jurnaliștii belgieni susțin că dacă Ladislau Boloni va pleca, în locul său va veni Marc Wilmots, fostul selecționer al Belgiei.