Jocul FIFA 20, cu Liga I inclusă în premieră, a fost lansat

Autor: Andrei Szabo

Moment important pentru fotbalul românesc. Electronic Arts a lansat FIFA 20, care include în premieră Liga 1 din România 

Jocul este dezvoltat de studiourile EA din Bucureşti şi Vancouver şi este disponibil global pentru PlayStation®4, Xbox One şi PC.

FIFA 20 are așadar toate cele 14 cluburi de fotbal din Liga I în sezonul 2019-2020, jucătorii din Liga I din România, echipamentele oficiale, blazoanele şi mingea oficială de meci pentru Liga 1. De asemenea, noutăţile includ 3 noi fotbalişti români recreaţi autentic în joc – George Ţucudean, George Puşcaş şi Alexandru Mitriţă.

Jocul oferă posibilitatea gamerilor să-şi exprime stilul personal cu ajutorul sistemului de joc complet nou, VOLTA FOOTBALL, inspirat de realitatea şi autenticitatea meciurilor de fotbal restrânse, jucate pe străzi, în săli de spot şi pe terenuri de futsal din întreaga lume.

În plus, jucătorii de FIFA 20 vor putea şi să modeleze viitorul clubului lor cu prin noile inovaţii din cel mai autentic mod de Carieră de până acum.

Mai mult, FIFA 20 oferă posibilitatea de a personaliza managerul mai mult ca niciodată, cât şi de a avea manageri de sex feminin, o premieră în istoria francizei. Jucătorii vor avea astfel impact direct asupra moralului şi performanţei echipei lor prin conferinţe de presă interactive, schimbări ale echipei de start, discuţii unu la unu şi multe altele.

Poate te interesează şi:

Autor: Viorel Berbece / 07 Apr. 2024

Special/ Cinci nume pentru un Rapid cu adevărat nou

 Facem un joc de imaginație, cercetăm piața și venim cu variante pentru banca Rapidului! Hai să vezi ce am găsit!

Autor: Nicolae Comănescu / 15 Mar. 2024

Editorial / Pedrazzini, alegerea bizară a FRF pentru naționala de fotbal feminin a României

 Federaţia Română de Fotbal l-a schimbat pe Cristian Dulca din funcția de selecţioner al naţionalei de fotbal feminin a României cu Massimo Pedrazzini.

Autor: Nicolae Comănescu / 11 Mar. 2024

Opinie / CSA Steaua, încă un an pierdut

Oprița se leagă de scaun și insistă cu fotbaliști mai degrabă la apusul carierei.

Ştiri recente:

Autor: Nicolae Comănescu / 08 Apr. 2024

Sportul de performanță doare. Mărturia lui Gabriel Jesus vine să îngroașe rândurile sportivilor de top care suferă continuu în sport

 Puțini înțeleg eforturile fizice intense și impactul asupra corpului pe care atleții le suportă în căutarea excelenței. 

Autor: Nicolae Comănescu / 07 Apr. 2024

VIDEO / Aventura lui Russ Cook, primul om care traversează Africa de la sud la nord în alergare. În ultimul an a parcurs peste 16 000 km

 Britanicul Russ Cook, în vârstă de 27 de ani, a scris istorie odată cu sosirea la Capul Angela din Tunisia.

Autor: Viorel Berbece / 07 Apr. 2024

Special/ Cinci nume pentru un Rapid cu adevărat nou

 Facem un joc de imaginație, cercetăm piața și venim cu variante pentru banca Rapidului! Hai să vezi ce am găsit!