Dobrogea Sud Constanța și SCM Craiova au trecut de primul tur în Cupa EHF

Autor: Maria Sorescu

Înainte de mult așteptata ediție a Ligii Campionilor la handbal feminin și masculin, echipele românești au fost implicate în Cupa EHF. Băieții de la Dobrogea Sud Constanța și fetele de la SCM Craiova au jucat în primul tur al Cupei EHF.

Handbaliștii de la malul mării s-au calificat în turul al doilea al Cupei EHF, după ce au învins formaţia turcă CIP Antalyaspor cu scorul de 29-16 (16-9), în manşa retur din primul tur al competiţiei. În tur, HCDS Constanţa terminase la egalitate în deplasare, scor 24-24, iar cu 53-40 la general se califică în turul al doilea.

Pentru constănţeni urmează confruntarea cu echipa ungară Csurgoi KK. În turul al doilea va intra şi Poli Timişoara, care va întâlni Olimpiacos, meciurile fiind programate în 5-6, respectiv 12-13 octombrie.

Echipa de handbal feminin SCM Craiova merge și ea în turul al doilea al Cupei EHF, competiție pe care a câștigat-o în 2018.

Oltencele au învins formaţia italiană Jomi Salerno, cu scorul de 29-17 (15-9), în manşa retur din primul tur al competiţiei. În tur, SCM s-a impus cu scorul de 30-21 (15-9), iar cu scorul general de 59-38 se califică în turul secund.

Adversara SCM Craiova în turul al doilea este echipa norvegiană Tertnes Bergen, cu turul în deplasare.

În această fază, programată cu partide tur-retur în 12-13, respectiv 19-20 octombrie, vor intra în competiţie şi echipele Corona Braşov şi Măgura Cisnădie.

Poate te interesează şi:

10 Sept. 2019

Reportaj / Fetița care ștergea parchetul se luptă acum pentru România!

  Povestea emoționantă a centrului echipei naționale și a campioanei Râmnicu Vâlcea, Mădălina Zamfirescu.

Autor: Vasile Cenuşă / 07 Sept. 2019

Top 20 transferuri în handbalul masculin! Echipele puternice au mutat decisiv

Cele mai importante echipe de handbal masculin din Europa au făcut mişcări importante pe piaţa transferurilor din întreaga lume.

Autor: Maria Sorescu / 04 Sept. 2019

Liga Florilor: HC Zalău pierde halucinant la Craiova, deși a condus la 5 goluri

 După ce a învins surprinzător vicecampioana CSM București, în prima etapă, HC Zalău a fost aproape să mai dea o lovitură.

Ştiri recente:

Autor: Georg Lorenz / 20 Sept. 2019

10. Bundesliga ca istorie (1972-1973): În sfârșit tricouri cu reclame !

  Campionatul nu a început sub cele mai bune auspicii, mai ales din punctul de vedere al publicului. Favorita, Bayern München a învins in primul meci la Oberhausen cu 5-0 și nu a mai părăsit primul loc până in final.

Autor: Flaviu Ilie / 18 Sept. 2019

EDITORIAL| Erling Haland, talent Br(a)ut la cote înalte

 În ciuda faptului că seara precedentă de Liga Campionilor ne-a oferit dueluri precum Borussia Dortmund-Barcelona sau Napoli-Liverpool, toate luminile au fost îndreptate spre partida din Austria dintre Salzburg și Genk, asta datorită scorului fluviu înregistrat, dar mai ales datorită prospectului numit Erling Braut Haland.

Autor: Georg Lorenz / 17 Sept. 2019

9. Bundesliga ca istorie (1971-1972): Bayern, record de goluri – 101 !

  După scandalurile care au încheiat ediția anterioară, Bundesliga s-a trezit in impas și publicul i-a întors spatele.