Dan Petrescu a anunțat lotul pentru grupele Europa League. Nume importante lăsate pe dinafară

Autor: Andrei Szabo

Faptul că CFR Cluj are un lot numeros poate să-i și pună probleme lui Dan Petrescu. În momentul realizării lotului pentru grupele Europa League, antrenorul echipei ardelene a decis să lase pe dinafară mai mulţi fotbalişti importanţi.

Este vorba de Cosmin Vâtcă, Adrian Rus, Andrei Mureşan, Yacouba Sylla, Cătălin Itu, Sebstian Mailat, Valentin Costache, Michael Pereira, George Tucudean şi Paulo Vinicius, care nu au prins lotul trimis de CFR Cluj la UEFA. 

Noutățile sunt veniții de ultim moment, Lacina Traore și Kevin Boli, care-i vor înlocui pe Țucudean și Vinicius.

Iată lista jucătorilor de la CFR Cluj care vor evolua în grupele Europa League:

Portari: Jesus Fernandez, Giedrius Arlauskis, Otto Hindrich (lista B)

Fundaşi: Alex Paşcanu, Andrei Burcă, Răzvan Horj, Mateo Susic, Kevin Boli, Mihai Butean, Mario Camora, Ionuţ Peteleu, Mike Cestor, Rareş Ispas (lista B)

Mijlocaşi: Luis Aurelio, Adrian Păun, Damjan Djokovic, Ciprian Deac, Juan Culio, Cătălin Golofca, Ovidiu Hoban, Mihai Bordeianu, Claudiu Petrila (lista B)

Atacanţi: Billel Omrani, Lacina Traore, Mario Rondon.

CFR Cluj va întâlni echipele Lazio Roma, Celtic Glasgow şi Rennes în grupele Ligii Europa. Campioana va debuta pe teren propriu, cu Lazio Roma, la 19 septembrie.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Viorel Berbece / 09 Sept. 2019

Analiză / Aducerea lui Hamza, ultima lovitură dată de Petrolul. De ce „lupii galbeni” sunt mari favoriți la promovare?

  Petrolul s-a mișcat ceva mai geu în debutul de sezon, dar apoi rezultatele au început să apară. Iar odată cu ele au crescut și ambițiile. Și ultimele transferuri arată că Petrolul vrea să se asigure că nu mai ratează promovarea. Ceea ce, în mod normal, se va și întâmpla. Iată de ce.

Autor: Viorel Berbece / 09 Sept. 2019

Special / Cine după Contra? Cinci variante de selecționer

  Chiar dacă încă mai sunt șanse de calificare la Euro 2020 și e bine să fim pozitivi până la finele campaniei măcar, trebuie să o spunem clar: Cosmin Contra nu a convins ca selecționer și poate că FRF ar trebui să se gândească deja la înlocuitor, indiferent de rezultatul calificărilor.

Autor: Viorel Berbece / 08 Sept. 2019

Liga 2 / Echipa etapei a șasea. Multe nume surpriză

 Marele meci al rundei a șasea, U Cluj - UTA,  a fost amânat, astfel încât am avut din nou un meci în minus pe care să contăm în alcătuirea echipei etapei, la fel ca în precedenta ocazie. Am găsit, totuși, câțiva fotbaliști care s-au făcut remarcați. Iată așadar „aleșii” noștri!

Ştiri recente:

Autor: Georg Lorenz / 20 Sept. 2019

10. Bundesliga ca istorie (1972-1973): În sfârșit tricouri cu reclame !

  Campionatul nu a început sub cele mai bune auspicii, mai ales din punctul de vedere al publicului. Favorita, Bayern München a învins in primul meci la Oberhausen cu 5-0 și nu a mai părăsit primul loc până in final.

Autor: Flaviu Ilie / 18 Sept. 2019

EDITORIAL| Erling Haland, talent Br(a)ut la cote înalte

 În ciuda faptului că seara precedentă de Liga Campionilor ne-a oferit dueluri precum Borussia Dortmund-Barcelona sau Napoli-Liverpool, toate luminile au fost îndreptate spre partida din Austria dintre Salzburg și Genk, asta datorită scorului fluviu înregistrat, dar mai ales datorită prospectului numit Erling Braut Haland.

Autor: Georg Lorenz / 17 Sept. 2019

9. Bundesliga ca istorie (1971-1972): Bayern, record de goluri – 101 !

  După scandalurile care au încheiat ediția anterioară, Bundesliga s-a trezit in impas și publicul i-a întors spatele.