Mădălina Zamfirescu prefațează Supercupa: „Nu ne temem de voi!”

 

Campioanele de la Râmnicu Vâlcea nu sunt impresionate de vedetele de talie mondială ale rivalelor de la CSM București, iar interul Mădălina Zamfirescu le aruncă mănușa înainte de meciul din Supercupa României:

”Nu ne temem de voi”

SCM Râmnicu Vâlcea e pregătită pentru Supercupa României, prima confruntare din noul sezon cu rivala CSM București. Campioanele en-titre știu că bucureștencele se află în căutarea revanșei, după ce le-au suflat titlul sezonul trecut, dar mărturisesc că nu le e frică deloc de ”tigroaice”.

“Toată lumea așteaptă acest meci, nu știu dacă e vorba de revanșă, cât de faptul că fiecare își dorește să arate că e mai bun. Inclusiv în oraș, toată lumea vorbește despre asta. Am ajuns să cred că majoritatea oamenilor sunt de părere că poți să pierzi cu oricine, dar nu cu CSM. De la CSM nu ne e teamă de nimeni, ne e teamă de noi. Suntem bătăioase, eu cred că atmosfera își va spune cuvântul, pentru că avem o atmosferă placută și cred că lucrul ăsta ne va ajuta foarte mult” – Mădălina Zamfirescu, handbalistă SCM Râmnicu Vâlcea.


Omul care a făcut istorie la Vâlcea mai vrea un trofeu

Antrenorul Florentin Pera a adus titlul la Vâlcea după o pauză de 6 ani și vrea acum să își treacă în palmares o nouă Supercupă.

“Pentru Râmnicu Vâlcea cu siguranță e important, pentru că suntem câștigătorii acestui trofeu și vom face tot ce este posibil pentru a-l păstra. Desigur că nu va fi deloc ușor, CSM București beneficiază de un lot extrem de valoros, au investit mult. Anul trecut nu cred că le-a picat prea bine înfrângerea cu noi și cu siguranță vor face tot ce este posibil pentru a-și lua revanșa. Pleacă cu prima șansă datorită faptului că au investit foarte mult, însă și sezonul trecut nimeni nu ne dădea vreo șansă” – Florentin Pera, antrenor SCM Râmnicu Vâlcea.

Meciul din Supercupă a devenit subiect tabu pentru Mădălina Zamfirescu și prietenele sale care joacă la CSM București.

“Încercăm să evităm subiectul ăsta, pentru că suntem prietene înainte de rivale și încercăm să-l evităm. Cel puțin până duminică, nu vorbim despre asta” – Mădălina Zamfirescu, handbalistă SCM Râmnicu Vâlcea.


Fanii campioanei s-au mobilizat

Duminică, la Supercupă, Brașovul va fi luat cu asalt de fanii echipei SCM Râmnicu Vâlcea.

“Cu siguranță sala va fi plină, o să vedeți. Eu simt pulsul din Vâlcea, toată lumea vrea să vină la meci. Ar trebui să fie o sală de zece mii de locuri să poată să ajungă toți vâlcenii la meci. Primim foarte multe telefoane, în jumătate de oră toate biletele s-au dat” – Florentin Pera, antrenor SCM Râmnicu Vâlcea.

”Cred că va fi o sală plină și abia aștept. Sunt conștientă că oamenii de aici vor fi foarte mulți alături de noi” – Mădălina Zamfirescu, SCM Râmnicu Vâlcea.

Biletele s-au pus în vânzare

În acest an, Supercupa României la handbal se va disputa duminică, 25 august, la Brașov, atât în competiția fetelor, cât și la băieți. La feminin, meciul SCM Rm. Vâlcea – CSM București este programat la ora 17:30, în vreme ce la masculin, partida CS Dinamo București – SCM Poli Timișoara va începe la ora 14:30. Biletele pot fi procurate de pe www.frh.ro/bilete și în rețeaua Bilete.ro . Prețul unul abonament la Supercupa României este de 25 lei, iar tichetul la un singur meci este de 15 lei.

foto: Sports Net Management

 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 02 Apr. 2020

Cristina Neagu va dona banii obținuți din vânzarea a peste 100 de tricouri

 Căpitanul naţionalei de handbal feminin a României, Cristina Neagu, a contribuit la strângerea de fonduri pentru a sprijini organizațiile care în aceste zile se luptă cu efectele coronavirusului.

Autor: Maria Sorescu / 25 Mar. 2020

Clubul CSM București a suspendat contractele sportivilor pe durata stării de urgenţă

 Sportivii vor primi o indemnizaţie de 75 la sută din drepturile în bani, dar nu mai mult de 75 la sută din câştigul salarial mediu brut prevăzut de Legea Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat pe anul 2020.

Autor: Maria Sorescu / 23 Mar. 2020

Ce fac antrenorii Adrian Vasile și Florentin Pera pe timp de pandemie ?

 Handbalul a luat o pauză forțată din cauza pandemiei și nimeni nu știe cum se vor rezolva lucrurile.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 06 Apr. 2020

Lucian Goian, votat cel mai bun fundaş din campionatul Indiei

 La 37 de ani, fotbalistul român Lucian Goian este un exemplu de profesionalism, deși joacă într-un campionat mai puțin vizibil.

Autor: Flaviu Ilie / 06 Apr. 2020

ANALIZĂ/ Cum și-a resetat Cam Reddish cariera în NBA înainte de oprirea sezonului?

Povestea lui Cameron Reddish din rookie season este una dintre cele mai interesante, considerând startul dificil de care a avut parte și ascensiunea pe care a avut-o lună de lună.

Autor: Andrei Szabo / 05 Apr. 2020

UEFA amenință echipele belgiene cu excluderea din cupele europene. Fanii lui Brugge îl acuză pe Ceferin

 Oficialii fotbalului belgian au propus stoparea campionatului deși sezonul nu s-a încheiat.