Marius Copil va face pereche cu Nick Kyrgios la US Open

Autor: Andrei Szabo

Marius Copil va fi prezent pe tabloul principal de la US Open, însă nu doar în concursul de simplu. Arădeanul de 28 de ani va juca și la dublu și va avea un partener cu notorietate.

Este vorba de australianul Nick Kyrgios (24 de ani, 27 ATP). Copil şi Kyrgios nu au mai făcut pereche până în prezent, însă evoluează constant în probele de dublu.

Cea mai bună performanţă a românului din acest an este accederea în semifinalele turneului de la Ilkley, când a ajuns până în semifinale, alături de Ugo Humbert. De asemenea, Marius Copil a mai evoluat alături de jucători importanţi din circuitul de simplu, precum Stefanos Tsitsipas sau Fernando Verdasco.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 08 Sept. 2019

Bianca Andreescu, campioană la US Open. Declarațiile după succesul în fața Serenei Williams

 Serena Williams rămâne cu şase titluri câştigate la US Open. 

Autor: Maria Sorescu / 22 Aug. 2019

S-au stabilit meciurile de la US Open. Iată cu cine joacă românii

 Ultimul Grand Slam al anului va debuta săptămâna viitoare, iar organizatorii au efectuat deja tragerea la sorți a meciurilor.

Autor: Maria Sorescu / 21 Aug. 2019

România va înfrunta Rusia în noul format al Fed Cup

 Fed Cup trece la un nou format din sezonul viitor, iar mai multe jucătoare au anunțat că nu vor onora competiția. Printre ele este și Simona Halep.

Ştiri recente:

Autor: Georg Lorenz / 20 Sept. 2019

10. Bundesliga ca istorie (1972-1973): În sfârșit tricouri cu reclame !

  Campionatul nu a început sub cele mai bune auspicii, mai ales din punctul de vedere al publicului. Favorita, Bayern München a învins in primul meci la Oberhausen cu 5-0 și nu a mai părăsit primul loc până in final.

Autor: Flaviu Ilie / 18 Sept. 2019

EDITORIAL| Erling Haland, talent Br(a)ut la cote înalte

 În ciuda faptului că seara precedentă de Liga Campionilor ne-a oferit dueluri precum Borussia Dortmund-Barcelona sau Napoli-Liverpool, toate luminile au fost îndreptate spre partida din Austria dintre Salzburg și Genk, asta datorită scorului fluviu înregistrat, dar mai ales datorită prospectului numit Erling Braut Haland.

Autor: Georg Lorenz / 17 Sept. 2019

9. Bundesliga ca istorie (1971-1972): Bayern, record de goluri – 101 !

  După scandalurile care au încheiat ediția anterioară, Bundesliga s-a trezit in impas și publicul i-a întors spatele.