Simona Halep a abandonat în sferturi la Rogers Cup

Autor: Vasile Cenușă

 

 Marea favorită la accederea în semifinalele turnelui de categoria Premier 5 de la Toronto, pe care l-a câștigat anul trecut, Simona Halep s-a oprit în sferturi, din cauza unei accidentări.

 Campioana noastră a jucat doar un set cu Marie Bouzkova (91 WTA), din Cehia. Problemele fizice au fost evidente încă de la început, cu Bouzkova reușind să se desprindă repede la 4-0. Apoi, Simona a tras de ea și a egalat la 4, dar după 45 de minute și set pierdut cu 6-4 a luat decizia de a se retrage, din cauza problemelor evidente la tendonul piciorul stâng.

 Halep ratează astfel o nouă întâlnire cu Serena Williams, dar și șansa de a-și apăra trofeul. În plus, prezența ei la Cincinnati, acolo unde are de apărat o finală, este pusă în dubiu.

  În ciuda faptului că nu a putut repeta performanța de anul trecut, Simona Halep va începe totuși și săptămâna viitoare de pe locul 4 în clasamentul mondial, datorită eliminării Karolinei Pliskova din turneu, de către canadianca cu origini românești Bianca Vanessa Andreescu.

 "Se pare că voi juca miercuri, am timp să mă recuperez, voi merge la doctor mâine, când ajung acolo. Voi face investigații, dar și un tratament destul de bun și de puternic, pentru picior. Vom vedea, nu știu ce să vă spun acum" a declarat imediat după meci Simona pentru Digisport.

   

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 17 Aug. 2019

Marius Copil va face pereche cu Nick Kyrgios la US Open

 Marius Copil va fi prezent pe tabloul principal de la US Open, însă nu doar pe tabloul de simplu. 

Autor: Andrei Szabo / 16 Aug. 2019

Amendă considerabilă pentru Nick Kyrgios

 Tenismenul australian Nick Kyrgios a ieșit din nou în evidență după un comportament nesportiv la turneul de la Cincinnati.

15 Aug. 2019

Campionii BRD Bucharest Wheelchair Tennis 2019

  Federația Română de Tenis, în parteneriat cu COSR, și cu asociațiile MISENA și APPSP, a organizat "BRD Bucharest Wheelchair Tennis" și în 2019.

Ştiri recente:

Autor: Viorel Berbece / 18 Aug. 2019

Vitoria lor sau victoria noastră? Analizăm hopul portughez din drumul spre grupele Europa League

 Cu antrenor nou și cu mai toți jucătorii veniți din 2017 încoace la club, Vitoria Guimaraes este o echipă entuziastă, periculoasă, dar și limitată din alte puncte de vedere. O analiză a viitoarei adversare a celor de la FCSB, în cele ce urmează.

Autor: Andrei Szabo / 17 Aug. 2019

Bundesliga: Dortmund debutează în forță. Mainz-ul lui Maxim pierde la scor. Rezultatele primei etape

 Borussia Dortmund a confirmat jocul bun din Supercupă și în prima etapă de campionat.

Autor: Andrei Szabo / 17 Aug. 2019

Marius Copil va face pereche cu Nick Kyrgios la US Open

 Marius Copil va fi prezent pe tabloul principal de la US Open, însă nu doar pe tabloul de simplu.