Jurnaliștii Sport Total FM, neplătiți de 4 luni, protestează prin muncă și își strigă oful în direct

Autor: Maria Sorescu

După o perioadă în care emisiunile postului de radio Sport Total FM au dispărut, au venit și primele lămuriri chiar în direct. Moderatorul Narcis Drejan a explicat în direct că jurnaliștii singurului post de radio de sport din România sunt neplătiți de patru luni.

Mai mult, acesta a declarat că angajații Sport Total FM au încercat să dea de conducerea radioului, dar nimeni nu mai răspunde. Chiar și așa, jurnaliștii au continuat să vină la muncă „din dragoste pentru radio”, a explicat Narcis Drejan în direct.

Acesta a debutat în emisiunea de luni cu o melodie cenzurată la adresa autorităților statului care nu își fac datoria, după care a legat discursul său de administrația radioului care dă dovadă de lipsă de profesionalism în relația cu angajații.

Situația Sport Total FM vine să confirme contextul tot mai dificil pe care îl traversează presa sportivă din România, după ce în urmă cu câteva săptămâni a apărut informația că peste 100 de jurnaliști de la Telekom Sport vor fi disponibilizați în această toamnă.

Poate te interesează şi:

Autor: Flaviu Ilie, Raluca Macavei, Andrei Pietricică, Eduard Tarnu, Alexia Tarnu / 25 Ian. 2020

INTERVIU BILINGV/ Michael Zeman și pasiunea sa nebună pentru Bayern: "Sângele meu este alb-roșu!"

 Ziarul de Sport v-a obișnuit cu articole originale care prezintă povești ce trebuie cunoscute de întreagă lume. Astăzi, pe site-ul nostru este prezentată povestea lui Michael Zeman, zis Buschmann, unul dintre cei mai înfocați suporteri ai lui Bayern Munchen și printre cei mai înfocați suporteri din acest sport într-un interviu bilingv.

Autor: Georg Lorenz / 22 Ian. 2020

46. Bundesliga ca istorie (2008-2009): Surpriza de la Wolfsburg

  Un campionat agitat, cu multe echipe bune în prima treime a clasamentului, s-a încheiat până la urmă cu victoria mai puțin scontată a „lupilor“ de la VfL Wolfsburg (foto), echipa marelui concern de autovehicule. A fost o izbândă așteptată și dorită, firma urmărind prin echipa de fotbal să facă publicitate produselor cu marca Volkswagen.

Autor: Andrei Szabo / 20 Ian. 2020

Reinier, un alt diamant ? Real Madrid a transferat un brazilian de 18 ani

 Reinier Jesús Carvalho este ultima achiziție a lui Real Madrid.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 27 Ian. 2020

Didier Dinart, demis de la cârma naționalei Franței

 Antrenorul echipei de handbal masculin a Franței, Didier Dinart, a fost demis, după cum anunță presa din Hexagon. 

Autor: Andrei Szabo / 26 Ian. 2020

Doliu în sportul internațional: Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter

 Fostul baschetbalist Kobe Bryant a încetat din viaţă, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit în Calabasas, Los Angeles.

Autor: Andrei Szabo / 26 Ian. 2020

Ungaria, campioana Europei la polo în apă

 După 21 de ani, naţionala de polo a Ungariei a câştigat medalia de aur la Campionatul European.