FCSB: Bogdan Andone a anunțat căpitanii echipei

Autor: Maria Sorescu

Antrenorul principal al lui FCSB, Bogdan Andone, a făcut câteva declarații la reuniurea echipei, anunțând inclusiv cine vor fi căpitanii în mandatul său.

”Pentru mine este un lucru important că ştiu jucătorii. Staff-ul va fi acelaşi ca în sezonul trecut. Pentru mine, Pintilii este căpitanul echipei. E cel mai important şi, dacă va avea continuitate, atunci el va fi ca un antrenor secund. Mihai Roman şi Lucian Filip vor fi şi ei printre căpitani, sunt jucători cu experienţă. Sunt un antrenor deschis comunicării, dar nu sunt un antrenor moale. Ba chiar din contră. Lucrurile nu vor merge doar cum vor jucătorii. Vom comunica, vom încerca să găsim soluţiile pentru ca jucătorii să se simtă bine şi să aibă cele mai bune rezultate. Nu am nicio emoţie că lucrurile nu vor merge bine în relaţia cu fotbaliştii”, a declarat Bogdan Andone într-o conferinţă de presă.

FCSB s-a reunit la baza sportivă proprie, acolo unde roş-albaştrii se vor pregăti, sub comanda lui Bogdan Andone, până la sfârşitul săptămânii.

În perioada 17-29 iunie se va derula cantonamentul de vară de la Braşov, unde echipa va disputa trei meciuri de pregătire în această perioadă, în compania lui CS Colţea 1920 Braşov, AS SR Braşov şi FC Viitorul.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Viorel Berbece / 09 Sept. 2019

Analiză / Aducerea lui Hamza, ultima lovitură dată de Petrolul. De ce „lupii galbeni” sunt mari favoriți la promovare?

  Petrolul s-a mișcat ceva mai geu în debutul de sezon, dar apoi rezultatele au început să apară. Iar odată cu ele au crescut și ambițiile. Și ultimele transferuri arată că Petrolul vrea să se asigure că nu mai ratează promovarea. Ceea ce, în mod normal, se va și întâmpla. Iată de ce.

Autor: Viorel Berbece / 09 Sept. 2019

Special / Cine după Contra? Cinci variante de selecționer

  Chiar dacă încă mai sunt șanse de calificare la Euro 2020 și e bine să fim pozitivi până la finele campaniei măcar, trebuie să o spunem clar: Cosmin Contra nu a convins ca selecționer și poate că FRF ar trebui să se gândească deja la înlocuitor, indiferent de rezultatul calificărilor.

Autor: Viorel Berbece / 08 Sept. 2019

Liga 2 / Echipa etapei a șasea. Multe nume surpriză

 Marele meci al rundei a șasea, U Cluj - UTA,  a fost amânat, astfel încât am avut din nou un meci în minus pe care să contăm în alcătuirea echipei etapei, la fel ca în precedenta ocazie. Am găsit, totuși, câțiva fotbaliști care s-au făcut remarcați. Iată așadar „aleșii” noștri!

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

ANALIZĂ/ Cum a pierdut Team USA trenul spre medalii la Mondial

 Team USA a suferit un eșec istoric la Mondialul din China. Americanii au terminat pe locul șapte turneul final, cea mai slabă clasare înregistrată vreodată de naționala Statelor Unite.

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

OPINIE| Imaginea lui Neymar, murdărită pe nedrept

 Această opinie va stârni multe controverse, dar Neymar este unul dintre primii trei fotbaliști din lume. Imaginea sa a fost pătată de suma mare de transfer plătită de PSG pentru a îl aduce, de exagerările din teren sau de telenovela trabsferului la Barcelona din această vară.

10 Sept. 2019

Reportaj / Fetița care ștergea parchetul se luptă acum pentru România!

  Povestea emoționantă a centrului echipei naționale și a campioanei Râmnicu Vâlcea, Mădălina Zamfirescu.