IAAF își schimbă numele și logo-ul

Autor: Andrei Szabo

La Monaco, reprezentanții Federației Internaționale de Atletism au votat două schimbări majore. Organismul îşi schimbă numele, astfel că noua identitate va fi World Athletics.

Schimbarea se va produce începând din luna octombrie. “Noua identitate a brandului va fi folosită din octobrie, după Campionatele Mondiale de la Doha şi aprobarea de către Congres a schimbării numelui legal al federaţiei”, se arată pe site-ul iaaf.org.

Designul logo-ului este format din trei elemente principale: “W” de la World, care este şi un simbol al braţelor unui sportiv ridicate în semn de victorie, “A” de la Athletics, care reprezintă şi concentrarea sportivului în pregătire, şi un arc deasupra ambelor simboluri, care reprezintă comunitatea de sportivi unită. Logo-ul include şi liniile unei piste de atletism cu traiectorie ascendentă, simbolizând dorinţa de a depăşi tot timpul limitele. 

Poate te interesează şi:

21 Iun. 2019

A 10-a ediție a DHL Carpathian Marathon este SOLD OUT!

  Ediția cu numărul 10 a DHL Carpathian Marathon powered by MPG este SOLD OUT datorită celor peste 1.500 de alergători care și-au exprimat deschis dorința de a trăi LIVE experiența din inima Carpaților, sâmbăta aceasta, pe 22 iunie, la Cheile Grădiștei, Fundata!

Autor: Maria Sorescu / 09 Iun. 2019

Florentina Marincu Iuşco s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

 România are trei sportivi calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

06 Iun. 2019

Începe UNTOLD-ul atletismului! Preşedintele Federaţiei promite show total la Internaţionalele României de la Cluj

 Preşedintele Federaţiei Române de Atletism, Florin Florea, le promite spectacol total fanilor atletismului, dar şi celor interesaţi de o experienţă inedită, pe care îi aşteaptă în număr mare la Campionatele Internaţionale de Atletism ale României („Cluj Arena“, 7-8 iunie).

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 24 Iun. 2019

Visul frumos continuă ! România s-a calificat în semifinalele Europeanului de tineret și merge la Jocurile Olimpice

 A ieșit așa cum ne-am dorit. România și Franța au terminat la egalitate. Pentru România urmează o semifinală cu Germania, joi, de la ora 19:00.

Autor: Andrei Szabo / 24 Iun. 2019

Liga 1: Viitorul l-a adus pe Ammari, iar Sepsi l-a transferat pe Adebanjo

 Echipele din Liga 1 s-au reunit, dar transferurile curg pe bandă rulantă.

Autor: Andrei Szabo / 24 Iun. 2019

Laura Coman a adus primul aur la Jocurile Europene de la Minsk

 Jocurile Europene de la Minsk au parte de o mediatizare tot mai importantă.