Liga 1: Concordia Chiajna a retrogradat după ce a pierdut cu Dunărea

Autor: Maria Sorescu

După opt ani în Liga 1, Concordia Chiajna a retrogradat. Formația ilfoveană a fost învinsă în deplasare cu scorul de 2-0, de echipa Dunărea Călăraşi.

Concordia Chiajna nu mai are şanse matematice de salvare de la retrogradare în ultimele două runde.În confruntarea cu Dunărea, golurile călărășenilor au fost marcate de Luchin ’76 şi Ammari ‘90+4.

În minutul 87, de la Concordia a fost eliminat Moussa. Meciul a consemnat și un moment inedit. În minutul 58 al meciului, Cristian Sîrghi, de la gazde, şi Victor Rîmniceanu, portarul Concordiei, s-au ciocnit, incident în urma căruia a fost necesară intervenția ambelor ambulanțe.

Concordia Chiajna retrogradează la puțin timp după ce FRF anunțase că nu maiomologa terenurile cu suprafață de joc artificială.

"E mare păcat pentru că îmi doream foarte mult, dar din păcate nu am ales bine în iarnă şi îmi asum lucrul ăsta. Nu e numai vina jucătorilor, e şi vina mea, eu am condus, eu am făcut selecţia, eu am condus echipa, eu am făcut-o, îmi asum responsabilitatea pentru tot ce s-a întâmplat. N-am făcut meciuri rele. Problema noastră nu a fost jocul şi nu a fost faptul că nu am marcat. Problema noastră a fost că am luat goluri”, a declarat antrenorul Adrian Falub.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Viorel Berbece / 09 Sept. 2019

Analiză / Aducerea lui Hamza, ultima lovitură dată de Petrolul. De ce „lupii galbeni” sunt mari favoriți la promovare?

  Petrolul s-a mișcat ceva mai geu în debutul de sezon, dar apoi rezultatele au început să apară. Iar odată cu ele au crescut și ambițiile. Și ultimele transferuri arată că Petrolul vrea să se asigure că nu mai ratează promovarea. Ceea ce, în mod normal, se va și întâmpla. Iată de ce.

Autor: Viorel Berbece / 09 Sept. 2019

Special / Cine după Contra? Cinci variante de selecționer

  Chiar dacă încă mai sunt șanse de calificare la Euro 2020 și e bine să fim pozitivi până la finele campaniei măcar, trebuie să o spunem clar: Cosmin Contra nu a convins ca selecționer și poate că FRF ar trebui să se gândească deja la înlocuitor, indiferent de rezultatul calificărilor.

Autor: Viorel Berbece / 08 Sept. 2019

Liga 2 / Echipa etapei a șasea. Multe nume surpriză

 Marele meci al rundei a șasea, U Cluj - UTA,  a fost amânat, astfel încât am avut din nou un meci în minus pe care să contăm în alcătuirea echipei etapei, la fel ca în precedenta ocazie. Am găsit, totuși, câțiva fotbaliști care s-au făcut remarcați. Iată așadar „aleșii” noștri!

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

ANALIZĂ/ Cum a pierdut Team USA trenul spre medalii la Mondial

 Team USA a suferit un eșec istoric la Mondialul din China. Americanii au terminat pe locul șapte turneul final, cea mai slabă clasare înregistrată vreodată de naționala Statelor Unite.

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

OPINIE| Imaginea lui Neymar, murdărită pe nedrept

 Această opinie va stârni multe controverse, dar Neymar este unul dintre primii trei fotbaliști din lume. Imaginea sa a fost pătată de suma mare de transfer plătită de PSG pentru a îl aduce, de exagerările din teren sau de telenovela trabsferului la Barcelona din această vară.

10 Sept. 2019

Reportaj / Fetița care ștergea parchetul se luptă acum pentru România!

  Povestea emoționantă a centrului echipei naționale și a campioanei Râmnicu Vâlcea, Mădălina Zamfirescu.