Liga Zimbrilor: Dinamo a devenit campiaoana României

Autor: Maria Sorescu

Dinamo Bucureşti și păstrat titlul de campioană națională la handbal masculin. „Câinii roșii” au cucerit trofeul suprem din Liga Zimbrilor după ce au învins formaţia AHC Dobrogea Sud, cu scorul de 33-19 (21-10), în cea de-a doua partidă din trei.

În primul meci al finalei, Dinamo s-a impus la Constanţa, cu scorul de 33-26 (15-10). Pentru Dinamo acesta este al patrulea titlu naţional consecutiv, iar în total a adunat 16.

Titlul de campioană îi permite lui Dinamo să joace din nou în Liga Campionilor, unde în acest an a ajuns până la meciurile de baraj pentru optimile competiţiei.

AHC Dobrogea Sud se mulțumește cu medaliile de argint, în timp ce bronzul a revenit handbaliștilor de la Potaissa Turda, care au eliminat pe CSM Bucureşti, tot în două meciuri (29-24 şi 32-23). 

Poate te interesează şi:

10 Sept. 2019

Reportaj / Fetița care ștergea parchetul se luptă acum pentru România!

  Povestea emoționantă a centrului echipei naționale și a campioanei Râmnicu Vâlcea, Mădălina Zamfirescu.

Autor: Maria Sorescu / 08 Sept. 2019

Dobrogea Sud Constanța și SCM Craiova au trecut de primul tur în Cupa EHF

 Înainte de mult așteptata ediție a Ligii Campionilor la handbal feminin și masculin, echipele românești au fost implicate în Cupa EHF. 

Autor: Vasile Cenuşă / 07 Sept. 2019

Top 20 transferuri în handbalul masculin! Echipele puternice au mutat decisiv

Cele mai importante echipe de handbal masculin din Europa au făcut mişcări importante pe piaţa transferurilor din întreaga lume.

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

ANALIZĂ/ Cum a pierdut Team USA trenul spre medalii la Mondial

 Team USA a suferit un eșec istoric la Mondialul din China. Americanii au terminat pe locul șapte turneul final, cea mai slabă clasare înregistrată vreodată de naționala Statelor Unite.

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

OPINIE| Imaginea lui Neymar, murdărită pe nedrept

 Această opinie va stârni multe controverse, dar Neymar este unul dintre primii trei fotbaliști din lume. Imaginea sa a fost pătată de suma mare de transfer plătită de PSG pentru a îl aduce, de exagerările din teren sau de telenovela trabsferului la Barcelona din această vară.

10 Sept. 2019

Reportaj / Fetița care ștergea parchetul se luptă acum pentru România!

  Povestea emoționantă a centrului echipei naționale și a campioanei Râmnicu Vâlcea, Mădălina Zamfirescu.