Măgura Cisnădie face numeroase schimbări de lot

Autor: Maria Sorescu

Măgura Cisnădie a terminat campionatul pe poziția a patra și are planuri mari în continuare. Echipa se va transforma însă considerabil pentru sezonul viitor.

Deja de la echipa sibiană au plecat Ana Apetrei, braziliencele Larissa da Silva, Dias Moreschi și Larissa Araujo și muntenegreanca Jasna Boljevici.

Antrenorul Alexandru Weber a găsit repede soluții de înlocuire. Adriana Țăcălie a venit de la Fleury la Cisnădie. Un alt nume sosit în Ardeal este muntenegreanca Dijana Ujkic, care a jucat cu Buducnost în Liga Campionilor

Cu Măgura au semnat și internaționala ucrainenă Tamara Smbatian, un centru de 24 de ani, și brazilianca Jaqueline Anastacio (31 de ani). Aceasta din urmă a jucat la Dinamo Volgograd (Rusia), BBM Bietigheim (Germania) și Maccabi Rishon (Israel). 

Formația din Cisnădie și-a mai asugurat și serviciile pivotului Cristina Nan și a surorilor Diana și Mădălina Predoi, toate de la Gloria Buzău.

Singurele constante din lot sunt Ada Moldovan, golgeterul echipei, Elena Voicu, Roxana Gatzel, Cynthia Tomescu și Oana Țiplea.

Poate te interesează şi:

10 Sept. 2019

Reportaj / Fetița care ștergea parchetul se luptă acum pentru România!

  Povestea emoționantă a centrului echipei naționale și a campioanei Râmnicu Vâlcea, Mădălina Zamfirescu.

Autor: Maria Sorescu / 08 Sept. 2019

Dobrogea Sud Constanța și SCM Craiova au trecut de primul tur în Cupa EHF

 Înainte de mult așteptata ediție a Ligii Campionilor la handbal feminin și masculin, echipele românești au fost implicate în Cupa EHF. 

Autor: Vasile Cenuşă / 07 Sept. 2019

Top 20 transferuri în handbalul masculin! Echipele puternice au mutat decisiv

Cele mai importante echipe de handbal masculin din Europa au făcut mişcări importante pe piaţa transferurilor din întreaga lume.

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

ANALIZĂ/ Cum a pierdut Team USA trenul spre medalii la Mondial

 Team USA a suferit un eșec istoric la Mondialul din China. Americanii au terminat pe locul șapte turneul final, cea mai slabă clasare înregistrată vreodată de naționala Statelor Unite.

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

OPINIE| Imaginea lui Neymar, murdărită pe nedrept

 Această opinie va stârni multe controverse, dar Neymar este unul dintre primii trei fotbaliști din lume. Imaginea sa a fost pătată de suma mare de transfer plătită de PSG pentru a îl aduce, de exagerările din teren sau de telenovela trabsferului la Barcelona din această vară.

10 Sept. 2019

Reportaj / Fetița care ștergea parchetul se luptă acum pentru România!

  Povestea emoționantă a centrului echipei naționale și a campioanei Râmnicu Vâlcea, Mădălina Zamfirescu.