Măgura Cisnădie face numeroase schimbări de lot

Autor: Maria Sorescu

Măgura Cisnădie a terminat campionatul pe poziția a patra și are planuri mari în continuare. Echipa se va transforma însă considerabil pentru sezonul viitor.

Deja de la echipa sibiană au plecat Ana Apetrei, braziliencele Larissa da Silva, Dias Moreschi și Larissa Araujo și muntenegreanca Jasna Boljevici.

Antrenorul Alexandru Weber a găsit repede soluții de înlocuire. Adriana Țăcălie a venit de la Fleury la Cisnădie. Un alt nume sosit în Ardeal este muntenegreanca Dijana Ujkic, care a jucat cu Buducnost în Liga Campionilor

Cu Măgura au semnat și internaționala ucrainenă Tamara Smbatian, un centru de 24 de ani, și brazilianca Jaqueline Anastacio (31 de ani). Aceasta din urmă a jucat la Dinamo Volgograd (Rusia), BBM Bietigheim (Germania) și Maccabi Rishon (Israel). 

Formația din Cisnădie și-a mai asugurat și serviciile pivotului Cristina Nan și a surorilor Diana și Mădălina Predoi, toate de la Gloria Buzău.

Singurele constante din lot sunt Ada Moldovan, golgeterul echipei, Elena Voicu, Roxana Gatzel, Cynthia Tomescu și Oana Țiplea.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 12 Iul. 2019

Vlad Enăchescu, numit coordonator al secției de handbal la CSM București

 Clubul CSM București a schimbat coordonatorul compartimentului de handbal. 

Autor: Andrei Szabo / 27 Iun. 2019

Râmnicu Vâlcea și CSM București și-au aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor

 România va avea două echipe în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin.

Autor: Maria Sorescu / 21 Iun. 2019

CSM Bucureşti, acceptată direct în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

 Deși nu a câștigat campionatul, echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a fost acceptată în Liga Campionilor, ediţia 2019/2020, în faza grupelor.

Ştiri recente:

Autor: Viorel Berbece / 20 Iul. 2019

Analiză / Viitorul, mereu bună în țară. Gata și de Europa?

  Jocul celor de la Viitorul Constanța încântă (și) în acest debut de sezon. Dar dacă trupei lui Hagi îi lipsește ceva pentru a deveni una consacrată, aceea e o performanță europeană notabilă. E momentul acum?

Autor: Viorel Berbece / 18 Iul. 2019

FCSB și Universitatea Craiova merg la braț în turul doi preliminar al Europa League, într-o seară cu multe surprize

  Cum era de așteptat, Universitatea Craiova și FCSB s-au impus și în manșa retur din turul 1 preliminar al Europa League, într-o seară europeană cu multe surprize.

Autor: Flaviu Ilie / 18 Iul. 2019

Patricia Țig, surpriză de proporții la BRD Bucharest Open

 Patricia Țig, revenită în circuit după doi ani de pauză, a trecut de Anastasia Sevastova, locul 11 WTA, în optimile de la BRD Bucharest Open.