Numele lui e anduranță. Aduriz și-a prelungit contractul cu Bilbao

Autor: Andrei Szabo

Fanii lui Athletic Bilbao pot sta liniștiți. Unul dintre idolii tribunelor va continua să joace pe San Mames. Este vorba de „leul” Aritz Aduriz, în vârstă de 38 de ani, care şi-a prelungit pentru încă un sezon contractul cu „bascii”.

Format la Athletic Bilbao, jucătorul are 390 de meciuri în tricoul grupării basce. Aduriz este un simbol al echipei și deși s-a confruntat cu o accidentare serioasă în acest sezon, conducerea clubului i-a propus această nouă înțelegere fără vreo clauză de reziliere.

Un gest care arată cum trebuie să se comporte un club cu gloriile sale. Aduriz a marcat 171 de goluri, iar de-a lungul carierei a mai jucat la Real Valladolid, Mallorca şi Valencia. Însă a revenit în „Templu”, pe San Mames.

Bilbao este un club care a avut mereu grijă de oamenii care au scris istorie pentru Athletic. Așa se face că oameni care altădată îmbrăcau tricoul „leilor” ocupă acum funcții în cadrul clubului, în zona de management sau ca antrenori. Iar după ce și Aduriz se va retrage cu siguranță și el va primi o ofertă similară.

Până atunci însă, atacantul va mai perfora de câteva ori porțile adverse spre satisfația fanilor Euskadi.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 03 Mai 2019

Mario Rondon, motorul lui Gaz Metan Mediaș, spectaculos și în derby-ul Sibiului

 Din Venezuela nu vin doar vești proaste, legate de lupta pentru putere.

Autor: Flaviu Ilie / 19 Apr. 2019

EDITORIAL | Eredivisie, rampa perfectă de lansare pentru tinerele talente. Școala olandeză, definiția succesului natural în fotbal

 De-a lungul anilor, academiile olandeze de fotbal au produs unii dintre cei mai mari jucători de fotbal. Drept consecință, Olanda a avut mai mereu succes internațional, iar acum și cluburile din Eredivisie își caută propriul succes.

Autor: Flaviu Ilie / 08 Apr. 2019

Șansa unei finale legendare în UEFA Champions League. Un ultim duel pentru supremație între Messi și Ronaldo

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sunt fără dubii doi dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor. Spre bucuria noastră, a telespectatorilor, am avut norocul de a fi contemporani cu cei doi titani ai sportului și totodată cu rivalitatea impresionantă dintre ei ce ar putea fi încununată în acest an cu un duel în finala Champions League, o bătălia legendară ce ar putea decide care dintre cei doi este mai mare.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 24 Iun. 2019

Visul frumos continuă ! România s-a calificat în semifinalele Europeanului de tineret și merge la Jocurile Olimpice

 A ieșit așa cum ne-am dorit. România și Franța au terminat la egalitate. Pentru România urmează o semifinală cu Germania, joi, de la ora 19:00.

Autor: Andrei Szabo / 24 Iun. 2019

Liga 1: Viitorul l-a adus pe Ammari, iar Sepsi l-a transferat pe Adebanjo

 Echipele din Liga 1 s-au reunit, dar transferurile curg pe bandă rulantă.

Autor: Andrei Szabo / 24 Iun. 2019

Laura Coman a adus primul aur la Jocurile Europene de la Minsk

 Jocurile Europene de la Minsk au parte de o mediatizare tot mai importantă.