Mutări importante la campioana SCM Râmnicu Vâlcea: 6 plecări și 6 veniri

Autor: Maria Sorescu

SCM Râmnicu Vâlcea a produs marea surpriză în competiția internă de handbal feminin, devenind campioană. Clubul oltean a anunţat numeroase mutări în cadrul lotului.

Astfel, şase jucătoare vor părăsi formaţia vâlceană şi tot atâtea au fost transferate pentru sezonul viitor, care va include şi meciuri în Liga Campionilor.

”Din păcate, ne despărţim de şase jucătoare foarte importante, care au contribuit din plin la performanţele obţinute de echipa noastră sezonul acesta, câştigarea campionatului şi Supercupei României. Le mulţumim pe această cale handbalistelor Natallia Vasileuskaya, Petra Blazek, Ines Khouildi, Marija Petrovic, Maria Gavrilă şi Andreea Pricopi şi le dorim o carieră cât mai frumoasă la noile echipe! Veţi rămâne pentru totdeauna în galeria fostelor mari jucătoare care au evoluat pentru Râmnicu Vâlcea!”, a transmis clubul vâlcean.

Noile achiziţii ale campioanei pentru stagiunea 2019-2020 sunt:

Marta Batinovic (29 ani, portar), de la Buducnost Podgorica, componentă a naţionalei Croaţiei;

Mireya Gonzalez (27 ani, inter dreapta), de la Siofok, componentă a naţionalei Spaniei, câştigătoare a Cupei EHF în acest sezon;

Kristina Liscevic, (29 ani, inter stânga), de la Team Esjberg, componentă a naţionalei Serbiei, finalistă a Cupei EHF în acest sezon;

Asma Elghaoui (27 ani, pivot), de la Siofok, componentă a naţionalei Ungariei, câştigătoare a Cupei EHF în acest sezon, câştigătoare a Ligii Campionilor în 2018;

Mădălina Zamfirescu (24 ani, centru), de la Debrecen, componentă a naţionalei României;

Ana Maria Draguţ (29 ani, inter dreapta), de la Kisvardai, componentă a naţionalei României.

SCM Râmnicu Vâlcea a cucerit titlul naţional în 2019, detronând CSM Bucureşti, chiar dacă au încheiat cu acelaşi număr de puncte, 66, dar cu avantajul rezultatelor directe. 

Poate te interesează şi:

10 Sept. 2019

Reportaj / Fetița care ștergea parchetul se luptă acum pentru România!

  Povestea emoționantă a centrului echipei naționale și a campioanei Râmnicu Vâlcea, Mădălina Zamfirescu.

Autor: Maria Sorescu / 08 Sept. 2019

Dobrogea Sud Constanța și SCM Craiova au trecut de primul tur în Cupa EHF

 Înainte de mult așteptata ediție a Ligii Campionilor la handbal feminin și masculin, echipele românești au fost implicate în Cupa EHF. 

Autor: Vasile Cenuşă / 07 Sept. 2019

Top 20 transferuri în handbalul masculin! Echipele puternice au mutat decisiv

Cele mai importante echipe de handbal masculin din Europa au făcut mişcări importante pe piaţa transferurilor din întreaga lume.

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

ANALIZĂ/ Cum a pierdut Team USA trenul spre medalii la Mondial

 Team USA a suferit un eșec istoric la Mondialul din China. Americanii au terminat pe locul șapte turneul final, cea mai slabă clasare înregistrată vreodată de naționala Statelor Unite.

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

OPINIE| Imaginea lui Neymar, murdărită pe nedrept

 Această opinie va stârni multe controverse, dar Neymar este unul dintre primii trei fotbaliști din lume. Imaginea sa a fost pătată de suma mare de transfer plătită de PSG pentru a îl aduce, de exagerările din teren sau de telenovela trabsferului la Barcelona din această vară.

10 Sept. 2019

Reportaj / Fetița care ștergea parchetul se luptă acum pentru România!

  Povestea emoționantă a centrului echipei naționale și a campioanei Râmnicu Vâlcea, Mădălina Zamfirescu.