CSM București a câștigat Cupa Challenge la handbal masculin

Autor: Andrei Szabo

Cupa Challenge a devenit o miză pentru echipele de handbal masculin din România. CSM Bucureşti a câştigat trofeul, după ce a învins în finala competiţiei formaţia portugheză Madeira Andebol, cu scorul de 26-20 (16-9), în manşa retur. În tur, cele două echipe au remizat, 22-22.

Bucureștenii au controlat meciul în totalitate. CSM Bucureşti s-a bazat în acest meci pe următoarea echipă: Jakub Krupa, Marouen Maggaiz - Henrique Selicani Teixeira (4 goluri), Sajad Esteki (6), Robert Mihai Militaru, Goce Georgievski (4), Mihai Grigore, Adrian Vlăduţ Rotaru (6), Ramon Alin Şomlea, Faruk Vrazalic, Ionuţ Emanuel Ramba, Allahkaram Esteki (4), Chike Osita Onyejekwe, Daniel Ion Bera, Alexandro Pozzer, Constantin-Bogdan Mănescu (2).

"Pentru mine, ca antrenor, a fost un an sezon bun. Acest trofeu înseamnă mult pentru mine, pentru noi. În primul rând pentru că acesta a fost principalul nostru obiectiv în acest sezon.Uneori avem tendinţa să credem că această Cupă e un obiectiv uşor de atins, dar nu este deloc aşa, mai ales ţinând cont de numeroasele deplasări. Dar acum nu mai contează, am câştigat trofeul şi sunt foarte bucuros. E un lucru pozitiv pentru mine, pentru jucători şi pentru club", a declarat antrenorul lui CSM, Paulo Pereira.

CSM Bucureşti este a cincea echipă din România care cucereşte trofeul, după CSA Steaua Bucureşti (2006), CS UCM Reşiţa (2007, 2008, 2009), HC Odorheiu Secuiesc (2015) şi Potaissa Turda (2018).

 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 21 Iun. 2019

CSM Bucureşti, acceptată direct în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

 Deși nu a câștigat campionatul, echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a fost acceptată în Liga Campionilor, ediţia 2019/2020, în faza grupelor.

Autor: Maria Sorescu / 21 Iun. 2019

România și-a aflat adversarele din grupă la Mondialul de handbal feminin

 Naţionala de handbal feminin a României va avea parte de o grupă accesibilă la Mondialul de handbal feminin de la finalul acestui an.

Autor: Andrei Szabo / 17 Iun. 2019

Cele 24 de echipe calificate la Campionatul European de handbal masculin

 Calificările pentru Campionatul European de handbal masculin din 2020 s-au încheiat cu un nou eșec pentru România.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 24 Iun. 2019

Visul frumos continuă ! România s-a calificat în semifinalele Europeanului de tineret și merge la Jocurile Olimpice

 A ieșit așa cum ne-am dorit. România și Franța au terminat la egalitate. Pentru România urmează o semifinală cu Germania, joi, de la ora 19:00.

Autor: Andrei Szabo / 24 Iun. 2019

Liga 1: Viitorul l-a adus pe Ammari, iar Sepsi l-a transferat pe Adebanjo

 Echipele din Liga 1 s-au reunit, dar transferurile curg pe bandă rulantă.

Autor: Andrei Szabo / 24 Iun. 2019

Laura Coman a adus primul aur la Jocurile Europene de la Minsk

 Jocurile Europene de la Minsk au parte de o mediatizare tot mai importantă.