VIDEO / Arcada Galați, în premieră campioană națională la volei masculin

Autor: Maria Sorescu

Competiția internă de volei masculin a fost câștigată în premieră de CSM Arcada Galaţi. Echipa antrenată de Sergiu Stancu a cucerit pentru prima oară titlul de campioană naţională.

Formația de la Dunăre a învins-o pe CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 3-0 (25-19, 25-16, 25-17), în deplasare, în etapa a 10-a din faza a doua a Diviziei A1.

În duelul cu Steaua, cei mai buni jucători de la Arcada au fost Ivan Raic, 17 puncte, şi Julian Bissette, 11 puncte.

Lotul CSM Arcada în meciul care i-a adus titlul: Angel Perez, Milos Terzic, Vlad Cuciureanu, Ivan Raic, Ivan Borovnjak, Ivan Mihalj, Paul Sanderson, Julian Bissette, Cema Crasco, Aleksandar Kullo, Liviu Cristudor, Arnel Cabrera, Răzvan Tănăsescu. 

Palmaresul  celor de la Arcada Galați mai cuprinde Cupa României în 2017 şi Supercupa României în acelaşi an. Anul trecut, formația de la Dunăre s-a clasat pe locul secund.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 03 Iul. 2019

Pompiliu Dascălu a preluat naționala de volei feminin a Luxemburgului

 Voleiul feminin din Luxemburg va avea la cârmă un român.

02 Iul. 2019

"Noua oră de sport"! COSR a prezentat la Cluj un proiect pilot pentru ora de educație fizică în școli

 Campionii sportului românesc au prezentat la Cluj o propunere de “nouă oră de sport”, care aduce în atenţia guvernanţilor, dar şi a profesorilor, părinţilor şi copiilor, beneficiile mai multor discipline neglijate în mod obişnuit de programa şcolară.

01 Iul. 2019

Laura Coman: "Team Romania a arătat ca o echipă frumoasă și unită!"

 Portdrapelul delegației tricolore și medaliată cu aur la Jocurile Europene de la Minsk, tirista Laura Coman este mândră de evoluția colegilor ei în capitala în Belarusului și se declară optimistă în perspectiva Olimpiadei de la Tokyo din 2020.

Ştiri recente:

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2019

SuperDan sau doar Bursucul? Dan Petrescu, la răscruce de drumuri

 Când Dan Petrescu s-a întors la Cluj, toată lumea s-a gândit că fostul mare internațional vizează o participare în Liga Campionilor. Petrescu a terminat cu bine munca predecesorilor săi și și-a mai trecut în cont un titlu. Doar că Europa pare altă mâncare de pește. Întrebarea este unde s-a pierdut entuziasmul celui supranumit la un moment dat SuperDan, antrenorul care făcea istorie cu Unirea Urziceni și făcea apoi granzii din Rusia să tremure?

13 Iul. 2019

Simona Halep, noua Regină la Wimbledon! Premieră istorică pentru România

Simona Halep a câştigat cu 6-2, 6-2, finala turneului de la Wimbledon în faţa Serenei Williams, fiind prima jucătoare din România care reuşeşte să se impună la All England Club.

13 Iul. 2019

George Puşcaş, obligat să-şi caute altă echipă! Palermo, retrogradată în Serie D

George Puşcaş, unul dintre cei mai buni jucători de la Campionatul European U-21 din Italia şi San Marino, este obligat să-şi caute altă echipă după ce Palermo a fost retrogradată în Serie D.