Bernadette Szocs, argint la ITTF Europa Top 16 de la Montreux

Autor: Maria Sorescu

Jucătoarea română Bernadette Szocs a ocupat locul al doilea la ITTF Europa Top 16 de la Montreux. Sportiva noastră era deţinătoarea trofeului și a fost la un set distanță de trofeu.

Bernadette Szocs a condus cu 3-0, dar a pierdut finala disputată cu germana Petrissa Solja, cu scorul de 3-4 (11-9, 11-9, 11-6, 10-12, 8-11, 8-11, 4-11).

Szocs a ajuns în ultimul act după ce le-a eliminat pe Hana Matelova (primul tur, scor 4-2), Barbora Balazova (sferturi, 4-0) şi pe Natalia Partyka (semifinale, 4-3).

Sofia Polcanova din Austria a ocupat locul al treilea, după ce a învins-o, în finala mică, pe Natalia Partyka, scor 4-2.

O altă jucătoare din România, Elizabeta Samara a fost eliminată în sferturi, fază în care a fost învinsă tot de Solja, cu 4-1. 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 08 Sept. 2019

Fete de aur ! Naționala feminină de tenis de masă a României, campioană europeană

 Jucătoarele care au contribuit la acest succes au fost Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Adina Diaconu şi Irina Ciobanu.

Autor: Maria Sorescu / 08 Aug. 2019

Loturile naționale pentru Europenele de tenis de masă

 Federaţia Română de Tenis de Masă a anunțat loturile pentru Campionatele Europene pe echipe, eveniment care se va desfășura între 3 și 8 septembrie la Nantes (Franţa).

Autor: Maria Sorescu / 18 Mai 2019

Echipa masculină de tenis de masă, ca și calificată la Campionatul European

 Duminică se va disputa partida România - Serbia.

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

ANALIZĂ/ Cum a pierdut Team USA trenul spre medalii la Mondial

 Team USA a suferit un eșec istoric la Mondialul din China. Americanii au terminat pe locul șapte turneul final, cea mai slabă clasare înregistrată vreodată de naționala Statelor Unite.

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

OPINIE| Imaginea lui Neymar, murdărită pe nedrept

 Această opinie va stârni multe controverse, dar Neymar este unul dintre primii trei fotbaliști din lume. Imaginea sa a fost pătată de suma mare de transfer plătită de PSG pentru a îl aduce, de exagerările din teren sau de telenovela trabsferului la Barcelona din această vară.

10 Sept. 2019

Reportaj / Fetița care ștergea parchetul se luptă acum pentru România!

  Povestea emoționantă a centrului echipei naționale și a campioanei Râmnicu Vâlcea, Mădălina Zamfirescu.