Patinatorul Javier Fernandez și-a încheiat cariera cu un nou titlu european

Autor: Andrei Szabo

Pe ritmurile „Man of La Mancha”, spaniolul Javier Fernandez a devenit campion european la patinaj artistic. Ibericul de 27 de ani a pus capăt unei cariere excepţionale, după ce a bifat la Minsk al şaptelea titlu european la patinaj artistic.

Al treilea după programul scurt, Fernandez a reuşit un scor total de 271,59 puncte şi l-a depăşit pe rusul Alexander Samari (269,84 puncte) şi pe italianul Matteo Rizzo (247,08 puncte).

„Nu știu dacă acest oraș îmi poartă noroc, dar cu siguranță îl voi ține minte toată viața. Este ceva special pentru mine”, a declarat spaniolul.

Javier Fernandez este dublu campion mondial (2015, 2016) şi medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice din 2018 de la Pyeongchang.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 03 Iul. 2019

Pompiliu Dascălu a preluat naționala de volei feminin a Luxemburgului

 Voleiul feminin din Luxemburg va avea la cârmă un român.

02 Iul. 2019

"Noua oră de sport"! COSR a prezentat la Cluj un proiect pilot pentru ora de educație fizică în școli

 Campionii sportului românesc au prezentat la Cluj o propunere de “nouă oră de sport”, care aduce în atenţia guvernanţilor, dar şi a profesorilor, părinţilor şi copiilor, beneficiile mai multor discipline neglijate în mod obişnuit de programa şcolară.

01 Iul. 2019

Laura Coman: "Team Romania a arătat ca o echipă frumoasă și unită!"

 Portdrapelul delegației tricolore și medaliată cu aur la Jocurile Europene de la Minsk, tirista Laura Coman este mândră de evoluția colegilor ei în capitala în Belarusului și se declară optimistă în perspectiva Olimpiadei de la Tokyo din 2020.

Ştiri recente:

Autor: Viorel Berbece / 20 Iul. 2019

Analiză / Viitorul, mereu bună în țară. Gata și de Europa?

  Jocul celor de la Viitorul Constanța încântă (și) în acest debut de sezon. Dar dacă trupei lui Hagi îi lipsește ceva pentru a deveni una consacrată, aceea e o performanță europeană notabilă. E momentul acum?

Autor: Viorel Berbece / 18 Iul. 2019

FCSB și Universitatea Craiova merg la braț în turul doi preliminar al Europa League, într-o seară cu multe surprize

  Cum era de așteptat, Universitatea Craiova și FCSB s-au impus și în manșa retur din turul 1 preliminar al Europa League, într-o seară europeană cu multe surprize.

Autor: Flaviu Ilie / 18 Iul. 2019

Patricia Țig, surpriză de proporții la BRD Bucharest Open

 Patricia Țig, revenită în circuit după doi ani de pauză, a trecut de Anastasia Sevastova, locul 11 WTA, în optimile de la BRD Bucharest Open.