CSM București a câștigat greu cu Gloria Buzău. SCM Râmnicu Vâlcea rămâne lider

Autor: Maria Sorescu

În absenţa Cristinei Neagu şi a Amandei Kurtovic, CSM Bucureşti are mari probleme. Acest lucru s-a văzut și în primul meci al anului, cu nou-promovata SCM Gloria Buzău.

CSM București s-a impus cu scorul de 27-26 (13-12), în Sala Rapid din Capitală, într-un meci din etapa a 11-a din Liga Florilor.

Confruntarea a fost un adevărat thriller, iar cu trei minute înainte de final, buzoiencele conduceau cu 26-23. Golul victoriei ''tigroaicelor'' a fost reuşit de Elizabeth Omoregie, cu 19 secunde înainte de final.

Andrea Lekic, cu 7 goluri, și Elizabeth Omoregie și Jovanka Radicevic, cu câte 6 goluri, au fost principalele marcatoare ale lui CSM. De la Gloria au impresionat Alina Ilie, cu 8 goluri, dar și Marija Gedroit 4, Dana Leahu 4 și Diana Ilina 4.

„Le simţim foarte mult lipsa Cristinei și Amandei. Sunt două fete de la 9 metri şi cred că asta avem cel mai mult nevoie. Ele ne ajutau foarte mult" , a declarat Oana Manea după acest succes in extremis.

SCM Râmnicu Vâlcea rămâne pe primul loc în Liga Florilor, după 30-25 (15-11) cu CSU Cluj-Napoca. De la gazde s-a remarcat Irina Glibko 9 goluri, iar Mihaela Ani-Senocico (ex-Vâlcea) a înscris 8 goluri pentru ''U''.

În alte meciuri, CSM Galaţi a fost învinsă acasă de CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud cu 31-25 (18-12), iar CSM Slatina a câştigat pe terenul formaţiei HC Dunărea Brăila cu 21-19 (11-11).

SCM Rm. Vâlcea ocupă primul loc în clasament, cu 30 puncte (10 meciuri), urmată de CSM Bucureşti, 27 p (10 meciuri) și CS Măgura Cisnădie, 17 p (10 meciuri).

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 15 Ian. 2019

CSM București a învins fără probleme SCM Craiova

 Fără același sprijin semnificativ din tribune și fără trei jucătoare importante, SCM Craiova a fost o victimă ușoară pentru campioana CSM Bucureşti.

Autor: Maria Sorescu / 15 Ian. 2019

Corona Brașov le-a cooptat pe Raluca Agrigoroaie și Victoria Timoșenkova, dar s-a despărțit de Tatalovic

 Echipa de handbal feminin Corona Brașov a făcut câteva schimbări în această săptămână.

Autor: Maria Sorescu / 13 Ian. 2019

Cupa EHF: Măgura Cisnădie a pierdut și cu Bietigheim

 Măgura Cisnădie pare depășită de situație în Cupa EHF. 

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 19 Ian. 2019

Australian Open: Simona Halep a eliminat-o pe Venus Williams și se va duela cu Serena

 Simona Halep a făcut cel mai bun meci al său din acest an la Australian Open, în fața lui Venus Williams. 

Autor: Andrei Szabo / 18 Ian. 2019

Cristi Balaj este noul președinte al Agenţiei Naţionale Antidoping

 Agenţia Naţională Antidoping (ANAD) are un nou președinte, după ce Graziela Vâjială a decis să părăsească instituția din motive personale.

Autor: Maria Sorescu / 18 Ian. 2019

Doliu în natația românească. S-a stins antrenorul Pantelimon Decuseară

 Pantelimon Decuseară a fost un tip activ până în ultima clipă a vieții.