CSM București a câștigat greu cu Gloria Buzău. SCM Râmnicu Vâlcea rămâne lider

Autor: Maria Sorescu

În absenţa Cristinei Neagu şi a Amandei Kurtovic, CSM Bucureşti are mari probleme. Acest lucru s-a văzut și în primul meci al anului, cu nou-promovata SCM Gloria Buzău.

CSM București s-a impus cu scorul de 27-26 (13-12), în Sala Rapid din Capitală, într-un meci din etapa a 11-a din Liga Florilor.

Confruntarea a fost un adevărat thriller, iar cu trei minute înainte de final, buzoiencele conduceau cu 26-23. Golul victoriei ''tigroaicelor'' a fost reuşit de Elizabeth Omoregie, cu 19 secunde înainte de final.

Andrea Lekic, cu 7 goluri, și Elizabeth Omoregie și Jovanka Radicevic, cu câte 6 goluri, au fost principalele marcatoare ale lui CSM. De la Gloria au impresionat Alina Ilie, cu 8 goluri, dar și Marija Gedroit 4, Dana Leahu 4 și Diana Ilina 4.

„Le simţim foarte mult lipsa Cristinei și Amandei. Sunt două fete de la 9 metri şi cred că asta avem cel mai mult nevoie. Ele ne ajutau foarte mult" , a declarat Oana Manea după acest succes in extremis.

SCM Râmnicu Vâlcea rămâne pe primul loc în Liga Florilor, după 30-25 (15-11) cu CSU Cluj-Napoca. De la gazde s-a remarcat Irina Glibko 9 goluri, iar Mihaela Ani-Senocico (ex-Vâlcea) a înscris 8 goluri pentru ''U''.

În alte meciuri, CSM Galaţi a fost învinsă acasă de CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud cu 31-25 (18-12), iar CSM Slatina a câştigat pe terenul formaţiei HC Dunărea Brăila cu 21-19 (11-11).

SCM Rm. Vâlcea ocupă primul loc în clasament, cu 30 puncte (10 meciuri), urmată de CSM Bucureşti, 27 p (10 meciuri) și CS Măgura Cisnădie, 17 p (10 meciuri).

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 21 Iun. 2019

CSM Bucureşti, acceptată direct în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

 Deși nu a câștigat campionatul, echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a fost acceptată în Liga Campionilor, ediţia 2019/2020, în faza grupelor.

Autor: Maria Sorescu / 21 Iun. 2019

România și-a aflat adversarele din grupă la Mondialul de handbal feminin

 Naţionala de handbal feminin a României va avea parte de o grupă accesibilă la Mondialul de handbal feminin de la finalul acestui an.

Autor: Andrei Szabo / 17 Iun. 2019

Cele 24 de echipe calificate la Campionatul European de handbal masculin

 Calificările pentru Campionatul European de handbal masculin din 2020 s-au încheiat cu un nou eșec pentru România.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 26 Iun. 2019

Fotbal european: David Silva nu prelungește cu Manchester City, iar Andre Gomes lasă Barcelona pentru Chelsea

 Piața transferurilor ne oferă o nouă zi intensă.

Autor: Maria Sorescu / 26 Iun. 2019

Dinamo i-a achiziționat pe Gabriel Moura şi Slavko Perovic

 Dinamo a cooptat un fundaș și un atacant. 

Autor: Andrei Szabo / 25 Iun. 2019

Internaționalul de tineret Adrian Rus a semnat cu MOL Vidi

 Adrian Rus este unul dintre remarcații Campionatului European sub 21 de ani din Italia.