Simona Halep pierde primul meci al anului. Reacția româncei

Autor: Maria Sorescu

Simona Halep a debutat cu stângul în noul an. Liderul WTA a pierdut în turul secund la Sydney, cu scorul de 6-4, 6-4, în confruntarea cu australianca Ashleigh Barty, locul 15 WTA.

Pentru româncă a fost primul meci după o lungă pauză, iar acest lucru s-a văzut. Fără ritm, dar și fără dureri de spate, Halep a fost alergată de adversara de 22 de ani. Barty a controlat jocul și a variat constant, fără să-i ofere lui Halep șansa de a prelua inițiativa.

Jucătoarea noastră a alergat mai mereu după egalare, a avut puţine oportunităţi de a conduce jocul, iar meciul s-a terminat în mai puțin de o oră și jumătate în favoarea sportivei de la Antipozi.

„A fost un meci bun, primul întreg după luni de pauză. Cred că am fost la un nivel bun, dar nu am fost inspirată la unele puncte importante. Ea a jucat foarte bine, slice-ul ei a fost foarte bun. A meritat să câștige acest meci, dar și eu am fost foarte aproape. Am avut multe șanse să trec în avantaj, dar nu am putut. Simt că încă nu am ritmul necesar. Ashleigh a jucat un un tenis bun azi, ea a jucat mereu un tenis bun contra mea, toate meciurile noastre au fost foarte disputate. Mă bucur că am terminat meciul fără ca spatele să mă doară, dar vom vedea mâine cum mă simt. Am așteptări normale pentru turneul de la Melbourne, însă vom vedea cum mă voi antrena și ce voi face în perioada următoare”, a declarat Simona Halep.

Pentru prezenţa la Sydney, Halep va primi 11.620 de dolari şi 55 de puncte WTA. Pentru jucătoarea română urmează Australian Open, unde are de apărat finala din 2018.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 19 Ian. 2019

Australian Open: Simona Halep a eliminat-o pe Venus Williams și se va duela cu Serena

 Simona Halep a făcut cel mai bun meci al său din acest an la Australian Open, în fața lui Venus Williams. 

Autor: Maria Sorescu / 17 Ian. 2019

VIDEO / Australian Open: Simona Halep a trecut și de turul secund, cu emoții

 Simona Halep a oferit un nou meci de trei seturi la Australian Open. 

Autor: Maria Sorescu / 17 Ian. 2019

Australian Open: Begu, Buzărnescu și Cîrstea avansează pe tabloul de dublu

 Dacă la simplu au părăsit repede Australian Open, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu și Sorana Cîrstea s-au descurcat mai bine la dublu.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 19 Ian. 2019

Australian Open: Simona Halep a eliminat-o pe Venus Williams și se va duela cu Serena

 Simona Halep a făcut cel mai bun meci al său din acest an la Australian Open, în fața lui Venus Williams. 

Autor: Andrei Szabo / 18 Ian. 2019

Cristi Balaj este noul președinte al Agenţiei Naţionale Antidoping

 Agenţia Naţională Antidoping (ANAD) are un nou președinte, după ce Graziela Vâjială a decis să părăsească instituția din motive personale.

Autor: Maria Sorescu / 18 Ian. 2019

Doliu în natația românească. S-a stins antrenorul Pantelimon Decuseară

 Pantelimon Decuseară a fost un tip activ până în ultima clipă a vieții.