Dragan Djukic, antrenorul lui CSM București, anunță schimbarea sistemului de joc

Autor: Maria Sorescu

Handbalistele lui CSM București au revenit la antrenamente, dar antrenorul Dragan Djukic este extrem de îngrijorat. Acesta a declarat că jucătoarea Cristina Neagu, accidentată la Campionatul European, este de neînlocuit și că absența ei este foarte importantă.

„Trebuie să spunem că Cristina Neagu este de neînlocuit. Pur şi simplu nu poţi să înlocuieşti o jucătoare ca ea. Putem să facem comparaţie cu Barcelona şi Messi. Fără Messi, Barcelona nu mai este aceeaşi echipă", a spus tehnicianul Dragan Djukic.

În afară de Cristina Neagu, CSM Bucureşti a mai pierdut-o şi pe norvegianca Amanda Kurtovic, accidentată tot la echipa naţională. Dragan Djukic a explicat că va fi nevoit să schimbe sistemul de joc în partea a doua a sezonului din cauza acestor absenţe.

„Celelalte fete din lot trebuie să accepte faptul că e nevoie de schimbări. Vom schimba sistemul pentru că nimic nu va mai fi la fel fără Cristina şi Amanda. Ele sunt două jucătoare foarte importante pentru noi. De altfel, căutăm împreună cu conducerea să aducem nişte jucătoare. Inclusiv jucătoare române. Dar nu e uşor în această perioadă a anului. Oricum ar fi, trebuie să fim realişti că nu vom mai putea îndeplini aceleaşi obiective fără aceste două jucătoare. Însă cel mai greu va fi pentru Cristina şi Amanda, ele suferă şi ne dorim să fie sănătoase şi să revină cât mai repede pe teren", a precizat Dragan Djukic.

Antrenorul susţine că primele schimbări în sistemul de joc le va încerca în meciul cu Gloria Buzău din 10 ianuarie. 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 21 Feb. 2020

Jocul cu pivotul a făcut diferența. CSM București a învins-o pe Ferencvaros în Liga Campionilor

 CSM București și-a luat revanșa dupăeșecul din Ungaria cu Ferencvaros și s-a impus în Sala Polivalentă din București cu 27-24.

Autor: Maria Sorescu / 21 Feb. 2020

Transferuri în handbalul feminin: Hornyak pleacă de la Ferencvaros, Bakkerud semnează cu Ikast, iar Trine Jensen cu Bietigheim

 A fost o zi cu multe transferuri în handbalul feminin european. Odense este echipa de la care pleacă numeroase jucătoare.

Autor: Maria Sorescu / 20 Feb. 2020

CSM București le-a prelungit contractele lui Omoregie şi Grubisic

 După ce Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti, alte două jucătoare au semnat noi acorduri cu echipa Primăriei. 

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Bundesliga: Haland înscrie din nou, Dortmund câștigă

 Cu un moral bun, după victoria din Liga Campionilor, Borussia Dortmund și-a etalat forța și în campionat. Norvegianul Erling Braut Haland a fost din nou la datorie și a contribuit la acest succes.

Autor: Maria Sorescu / 22 Feb. 2020

Ca la 20 de ... titluri. Halep, campioană la Dubai

 Simona Halep a încheiat excelent turneul de la Dubai. Sportiva din Constanța a câștigat trofeul și a ajuns la 20 de titluri la simplu în carieră.

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Messiozarul a bătut-o de unul singur pe Eibar

 El Clasico se apropie, iar Messi s-a trezit. Argentinianul nu mai marcase de o lună, dar și-a setat jocul în fața celor de la Eibar.