Fortnite, considerat vinovat pentru rezultatele lui New York Knicks

Autor: Andrei Szabo

Fortnite este un joc video popular nu doar în rândul adolescenților, ci și în rândul sportivilor maturi. Antoine Griezmann este un ambasador al jocului Fortnite, iar modul său de a se bucura după goluri este inspirat din acest joc.

Numai că Fortnite este văzut și ca un aspect dăunător în sport. Mai ales de către cei de la New York Knicks. Antrenorul echipei de baschet din SUA, David Fizdale, dar și șefii clubului consideră că jocul afectează performanțele echipei.

„Fortnite este cel mai mare adversar al nostru”, a spus tehnicianul lui Knicks. Potrivit presei americane, baschetbaliștii petrec multe ore jucând Fornite, iar prestația de la antrenamente și de la meciuri este afectată.

 

 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 04 Ian. 2020

Burse pentru eSports. Colegiile americane și facultățile din Europa oferă cursuri și burse pentru eSports

 Jocurile video sunt deja un fenomen social. 

Autor: Andrei Szabo / 11 Oct. 2019

Jocul FIFA 20 a depășit 10 milioane de utilizatori

 La nicio lună de la lansare, jocul FIFA 20 a depăşit 10 milioane de jucători la nivel global, a anunțat dezvoltatorul EA Sports. 

Autor: Andrei Szabo / 27 Sept. 2019

Jocul FIFA 20, cu Liga I inclusă în premieră, a fost lansat

 Moment important pentru fotbalul românesc. Electronic Arts a lansat FIFA 20, cea mai nouă ediţie a popularei francize de jocuri video sport.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Bundesliga: Haland înscrie din nou, Dortmund câștigă

 Cu un moral bun, după victoria din Liga Campionilor, Borussia Dortmund și-a etalat forța și în campionat. Norvegianul Erling Braut Haland a fost din nou la datorie și a contribuit la acest succes.

Autor: Maria Sorescu / 22 Feb. 2020

Ca la 20 de ... titluri. Halep, campioană la Dubai

 Simona Halep a încheiat excelent turneul de la Dubai. Sportiva din Constanța a câștigat trofeul și a ajuns la 20 de titluri la simplu în carieră.

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Messiozarul a bătut-o de unul singur pe Eibar

 El Clasico se apropie, iar Messi s-a trezit. Argentinianul nu mai marcase de o lună, dar și-a setat jocul în fața celor de la Eibar.