Sebastien Loeb trece de la Citroen la Hyundai

Autor: Andrei Szabo

Francezul Sebastien Loeb a simțit nevoie de o nouă provocare în lumea auto. Multiplul campion mondial la raliuri cu Citroen a schimbat tabăra.

Loeb a semnat un contract pe doi ani cu Hyundai Motorsport, pentru care va concura în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC).

Presa franceză anunță că în 2019, Loeb şi copilotul său Daniel Elena vor participa la şase etape de WRC. Prima va fi chiar etapa inaugurală a sezonului, Raliul Monte-Carlo, care se va desfăşura în perioada 24-27 ianuarie.

Hyundai îl va avea în echipă și pe Dani Sordo, pentru al şaselea sezon. Spaniolul a fost de acord ca pentru un sezon să concureze pe aceeaşi maşină ca Loeb.

Prima cursă din 2019 a lui Sordo va fi Raliul Mexicului (7-10 martie). Mai au contracte cu Hyundai Thierry Neuville şi Andreas Mikkelsen. 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 09 Iun. 2019

Cursă cu scandal la Montreal ! Vettel a trecut primul linia de sosire, Hamilton desemnat câștigător

 Marele Premiu al Canadei a avut un final cu scandal. 

Autor: Andrei Szabo / 02 Iun. 2019

WRC: Ott Tanak a câștigat Raliul Portugaliei și a relansat lupta la titlu

 În clasamentul rundei, Tänak a fost urmat de belgianul Thierry Neuville (Hyundai) şi de francezul Sébastien Ogier (Citroën).

Autor: Andrei Szabo / 21 Mai 2019

Doliu în Formula 1. S-a stins Niki Lauda

 Una dintre cele mai cunoscute figuri ale Formulei 1 ne-a părăsit. 

Ştiri recente:

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2019

SuperDan sau doar Bursucul? Dan Petrescu, la răscruce de drumuri

 Când Dan Petrescu s-a întors la Cluj, toată lumea s-a gândit că fostul mare internațional vizează o participare în Liga Campionilor. Petrescu a terminat cu bine munca predecesorilor săi și și-a mai trecut în cont un titlu. Doar că Europa pare altă mâncare de pește. Întrebarea este unde s-a pierdut entuziasmul celui supranumit la un moment dat SuperDan, antrenorul care făcea istorie cu Unirea Urziceni și făcea apoi granzii din Rusia să tremure?

13 Iul. 2019

Simona Halep, noua Regină la Wimbledon! Premieră istorică pentru România

Simona Halep a câştigat cu 6-2, 6-2, finala turneului de la Wimbledon în faţa Serenei Williams, fiind prima jucătoare din România care reuşeşte să se impună la All England Club.

13 Iul. 2019

George Puşcaş, obligat să-şi caute altă echipă! Palermo, retrogradată în Serie D

George Puşcaş, unul dintre cei mai buni jucători de la Campionatul European U-21 din Italia şi San Marino, este obligat să-şi caute altă echipă după ce Palermo a fost retrogradată în Serie D.