Federația Română de Rugby a reziliat contractele selecționerului Thomas Lievremont și preparatorului fizic Olivier Rieg

Autor: Andrei Szabo

Deși se părea că rugby-ul românesc nu se poate afunda și mai mult în acest an, iată că avem dovada că se poate și mai rău.

Federaţia Română de Rugby a luat o decizie inexplicabilă, reziliind unilateral contractele antrenorului principal al echipei naţionale, Thomas Lievremont, şi al antrenorului responsabil cu pregătirea fizică, Olivier Rieg.

Decizia a fost luată de Biroul Federal al federației sub pretextul nerespectării mai multor clauze contractuale, fapt care ar fi generat neîndeplinirea obiectivelor de performanţă stabilite de comun acord cu World Rugby şi Federaţia Română de Rugby şi asumate de cei doi antrenori.

FRR a precizat că a început demersurile pentru identificarea celei mai potrivite persoane care să pregătească naţionala în viitoarea campanie din cadrul Rugby Europe International Championship, care va debuta la începutul anului 2019.

Fostul internaţional francez Thomas Lievremont se afla la conducerea naţionalei de rugby a României din 12 septembrie și a semnat un contract valabil până după Cupa Mondială din 2023. 

Pe rețelele de socializare au apărut deja reacții și chiar o petiție prin care se cere demisia președintelui Federației Române de Rugby, Alin Petrache, disponibilă AICI.

World Rugby a anunțat în mai excluderea României de la Campionatul Mondial din 2019. ”Stejarii” ratează astfel pentru prima dată un turneu final.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 09 Apr. 2020

Inedit / O bâtă de baseball istorică a fost vândută cu un milion de dolari

 Presa americană anunță rezultatul unei licitații spectaculoase, care a avut ca subiect o bâtă de baseball care i-a aparţinut lui Lou Gehrig.

Autor: Flaviu Ilie / 06 Apr. 2020

ANALIZĂ/ Cum și-a resetat Cam Reddish cariera în NBA înainte de oprirea sezonului?

Povestea lui Cameron Reddish din rookie season este una dintre cele mai interesante, considerând startul dificil de care a avut parte și ascensiunea pe care a avut-o lună de lună.

Autor: Maria Sorescu / 04 Apr. 2020

Kobe Bryant, Tim Duncan şi Kevin Garnett vor fi incluşi în Hall of Fame-ul baschetului

 Presa americană anunță includerea lui Kobe Bryant, Tim Duncan şi Kevin Garnett în Hall of Fame-ul baschetului la sfârşitul lunii august.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 09 Apr. 2020

EXCLUSIV / Internaționala suedeză Mikaela Massing va semna cu Baia Mare

 CS Minaur Baia Mare are planuri îndrăznețe pentru sezonul viitor și se gândește chiar la titlu.

Autor: Maria Sorescu / 09 Apr. 2020

Inedit / O bâtă de baseball istorică a fost vândută cu un milion de dolari

 Presa americană anunță rezultatul unei licitații spectaculoase, care a avut ca subiect o bâtă de baseball care i-a aparţinut lui Lou Gehrig.

Autor: Andrei Szabo / 09 Apr. 2020

Boloni și-a anunțat plecarea de la Antwerp. Clubul îl contrazice

 Jurnaliștii belgieni susțin că dacă Ladislau Boloni va pleca, în locul său va veni Marc Wilmots, fostul selecționer al Belgiei.