FCSB, răpusă la Sfântu Gheorghe de Sepsi. Spectacol făcut de Florin Ștefan și Gabriel Vașvari

Autor: Andrei Szabo

Sepsi confirmă încă o dată că sub conducerea lui Eugen Neagoe este o echipă redutabilă. În fața unui public frenetic, gruparea covăsneană a produs una dintre marile surprize ale campionatului.

Sepsi OSK a câștigat cu scorul de 4-2 (2-0) în fața vedetelor lui Nicolae Dică, în etapa a XVIII-a a Ligii I. Din 2013, roș-albaștri nu mai pierduseră atât de categoric.

Sepi a defilat în fața lui FCSB, iar spectacolul a fost deschis de Gabriel Vașvari, un bun jucător la fazele fixe, dar care acum s-a remarcat din acțiune. El a înscris în minutul 32 din pasa lui Florin Ștefan. Acesta din urmă avea să fie protagonistul golului secund. Fotbalistul de 22 de ani a marcat superb, cu călcâiul, reușind golul serii în minutul 36.

Nici după pauză FCSB nu a reacționat pe măsura așteptărilor, astfel că tot Sepsi a marcat. Tandia a înscris în minutul 53 din lovitură de la 11 metri, acordată după două faze controversate în careul vicecampioanei. Mai întâi, Planic a făcut henţ la şutul lui Tandia, apoi Morais a avut o intrare periculoasă asupra lui Vaşvari.

Băieții lui Dică s-au trezit abia în ultima jumătate de oră. Florinel Coman a înscris în minutul 61, iar Raul Rusescu a marcat din lovitură liberă în minutul 88, redând speranțele vicecampioanei. Numai că Sepsi a mai lovit o dată prin Mensah, care a stabilit scorul final, 4-2, în minutul 90+4.

După acest succes, Sepsi ăși consolidează poziția în play-off, cu 27 de puncte, în timp ce FCSB se află la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Pentru Sepsi au marcat Vaşvari '32, Ştefan '36, Tandia '53 (penalti) şi Mensah '90+4, în timp ce pentru FCSB au înscris Coman '61 şi Rusescu '88.

Sepsi: Fejer - Moura, Viera, Jovanovici, Sato (Drăghici '73) - Velev, Rus - Nouvier, Vaşvari (Simonovski '71), Fl. Ştefan - Tandia (Mensah '90+3). Antrenor: Eugen Neagoe

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planici, Bălaşa, Morais - Nedelcu (F. Coman 46'), Filip - Teixeira (M. Roman 30'), Man (Rusescu 61'), Fl. Tănase - Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 12 Dec. 2018

Echipele din Liga 1 nu vor avea voie să joace pe terenuri artificiale

 Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a luat o decizie oarecum bizară într-un campionat unde multe terenuri se prezintă într-o stare precară, mai ales iarna.

Autor: Andrei Szabo / 12 Dec. 2018

Bradley de Nooijer şi-a prelungit contractul cu Viitorul

 Olandezul Bradley de Nooijer s-a adaptat perfect la fotbalul românesc și l-a convins pe Gheorghe Hagi.

Autor: Andrei Szabo / 11 Dec. 2018

Jaime Penedo și Armando Cooper și-au reziliat contractele cu Dinamo

 Dinamo a rămas fără jucătorii panamezi.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 12 Dec. 2018

Naționala de handbal feminin a României a pierdut cu Ungaria și stă cu ochii pe meciul Olanda-Germania

 Naţionala României de handbal feminin era la mâna ei în economia calificării în semifinale la Campionatul European din Franța. 

Autor: Maria Sorescu / 12 Dec. 2018

Cristina Neagu s-a accidentat grav la genunchi în meciul cu Ungaria și a ajuns la spital

 Cea mai importantă handbalistă a României, Cristina Neagu, a suferit o accidentare gravă în meciul cu Ungaria de la Campionatul Europeandin Franţa.

Autor: Andrei Szabo / 12 Dec. 2018

Echipele din Liga 1 nu vor avea voie să joace pe terenuri artificiale

 Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a luat o decizie oarecum bizară într-un campionat unde multe terenuri se prezintă într-o stare precară, mai ales iarna.