România se remarcă în competițiile importante de atelaje canine. Medalii la mondiale și europene

Cursele de atelaje canine sunt la început de drum în România, dar puținii reprezentanții ai țării noastre au obținut rezultate foarte bune la competițiile europene și mondiale.

Astfel, la întrecerea continentală, derulată în Cehia, au participat aproximativ 200 de echipe. Bogdan Berende a cucerit medalia de aur la categoria patru câini, iar tatăl său, Damaschin Berende, a urcat pe prima treaptă a podiumului la categoria doi câini. Attila Kiss a obținut medalia de bronz la categoria 6 câini.

La Mondiale, România nu s-a putut baza pe prezența lui Damaschin Berende, care s-a accidentat. În absența acestuia, Bogdan Berende a cucerit argintul la categoria 4 câini. Attila Kiss a luat medalia de bronz la categoria 6 câini.

„Dedicam aceste medalii celui care a impus atmosfera de calm si concentrare echipajelor - Tudor Berende, precum si cateilor nostri pe care-i inconjuram mereu cu toata grija si dragostea noastra, iar ei au raspuns ca de fiecare data neconditionat cu toata prietenia, loialitatea si daruirea lor”, a fost anunțul celor de la Club Sportiv Sleddog Bistrița-Năsăud, pentru care evoluează medaliații României la cele două evenimente majore. 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 07 Dec. 2018

Protestele „vestelor galbene” au dat peste cap Europeanul de handbal și Ligue 1. Numeroase meciuri amânate

 Ceea ce a pornit ca o simplă revoltă împotriva măririi prețului la benzină în Franța s-a transformat într-un protest de amploare în Hexagon.

Autor: Viorel Berbece / 07 Dec. 2018

Analiză/ 10 jucători interesanți (și ieftini) pentru mercato-ul de iarnă din Liga 1

 Este un lucru cunoscut că în Liga 1 nu doar vara se transferă mulți jucători, ci și iarna. Cu atât mai mult cu cât sistemul actual îți permite să recreionezi echipa în funcție de obiectivul pe care îl urmărești pe mai departe, fie el play-off sau play-out. În acest material noi vă propunem zece nume de urmărit pentru acest mercato, unele dintre ele surprinzătoare, dar alese pe criterii diverse, de la potențialul pe viitor, la utilitatea imediată și până la, de ce nu, costurile implicate.


Autor: Maria Sorescu / 29 Noi. 2018

VIDEO / Chidaoba, un stil de lupte tradiţional georgian, a fost inclus în patrimoniul UNESCO

 Georgienii au reușit să-și facă recunoscut sportul național ca valoare culturală. 

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 12 Dec. 2018

Bradley de Nooijer şi-a prelungit contractul cu Viitorul

 Olandezul Bradley de Nooijer s-a adaptat perfect la fotbalul românesc și l-a convins pe Gheorghe Hagi.

Autor: Maria Sorescu / 12 Dec. 2018

Sky se retrage din ciclism în 2019

 Sky este o companie de telecomuncații cu vizibilitate în Marea Britanie, iar din 2008 s-a implicat și în ciclism, susținând o echipă care-i poartă numele.

Autor: Andrei Szabo / 11 Dec. 2018

Jaime Penedo și Armando Cooper și-au reziliat contractele cu Dinamo

 Dinamo a rămas fără jucătorii panamezi.