FRF mizează pe fotbalul virtual și va crea o echipă de FIFA

Autor: Andrei Szabo

Dacă la fotbalul real suntem în al treilea eșalon european, la cel virtual avem toate șansele să ne batem cu granzii. Cel puțin asta speră Federația Română de Fotbal.

Instituția condusă de Răzvan Burleanu a anunţat că va înființa echipa naţională de FIFA. Selecţia se va face în cadrul Bucharest Gaming Week, unde vor participa cei mai buni jucători de FIFA din ţară.

Pasionaţii de jocuri video se vor putea înscrie în Turneul Naţional de FIFA, competiţie online care va da cei 16 participanţi la evenimentul organizat în decembrie la Romexpo.

Cei mai buni 4 jucători de la Bucharest Gaming Week vor fi selecţionaţi în Echipa Naţională de FIFA a României, recunoscută de Federaţia Română de Fotbal. Ulterior, aceştia vor disputa diferite turnee amicale contra altor selecţionate naţionale de FIFA.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 04 Ian. 2020

Burse pentru eSports. Colegiile americane și facultățile din Europa oferă cursuri și burse pentru eSports

 Jocurile video sunt deja un fenomen social. 

Autor: Andrei Szabo / 11 Oct. 2019

Jocul FIFA 20 a depășit 10 milioane de utilizatori

 La nicio lună de la lansare, jocul FIFA 20 a depăşit 10 milioane de jucători la nivel global, a anunțat dezvoltatorul EA Sports. 

Autor: Andrei Szabo / 27 Sept. 2019

Jocul FIFA 20, cu Liga I inclusă în premieră, a fost lansat

 Moment important pentru fotbalul românesc. Electronic Arts a lansat FIFA 20, cea mai nouă ediţie a popularei francize de jocuri video sport.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Bundesliga: Haland înscrie din nou, Dortmund câștigă

 Cu un moral bun, după victoria din Liga Campionilor, Borussia Dortmund și-a etalat forța și în campionat. Norvegianul Erling Braut Haland a fost din nou la datorie și a contribuit la acest succes.

Autor: Maria Sorescu / 22 Feb. 2020

Ca la 20 de ... titluri. Halep, campioană la Dubai

 Simona Halep a încheiat excelent turneul de la Dubai. Sportiva din Constanța a câștigat trofeul și a ajuns la 20 de titluri la simplu în carieră.

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Messiozarul a bătut-o de unul singur pe Eibar

 El Clasico se apropie, iar Messi s-a trezit. Argentinianul nu mai marcase de o lună, dar și-a setat jocul în fața celor de la Eibar.