Infirmeria lui FCSB are șase fotbaliști importanți

Autor: Maria Sorescu

Deși are un lot numeros, FCSB resimte absența unor jucători importanți din cauza problemelor medicale. Mihai Pintilii, Marko Momcilovic, Mihai Bălașa, Bogdan Planic și Alexandru Stan au un nou coleg în „infirmerie”.

Este vorba despre Ovidiu Popescu. Mijlocașul de 24 de ani a suferit o operație la genunchi, astfel că va reveni pe teren abia peste șase luni.

„Intervenția chirurgicală la nivelul genunchiului stâng a constat în reconstrucția ligamentului încrucișat anterior și sutura meniscului intern. Procedura a fost efectuată de Dr. Ion Bogdan Codorean și Dr. Flavian Aramitu, iar perioada estimată de recuperare postoperator este de 6 luni. Clubul nostru îi dorește însănătoșire grabnică și îl așteaptă la pregătire alături de colegii săi!”, se arată într-un comunicat remis mass-media, de către Departamentul Medical al FCSB.

Nicolae Dică mai speră ca lista accidentaților să se limiteze la doar cele șase nume. Marko Momcilovic (31 de ani), Mihai Bălașa (23 de ani), Bogdan Planic (26 de ani) și Alexandru Stan (29 de ani) sunt de așteptat să revină la finalul acestui an, iar Mihai Pintilii și Ovidiu Popescu se vor întoarce pe teren in 2019.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 18 Ian. 2019

Liga 2: Antrenorul Laszlo Balint a lăsat liderul Snagov pentru Metaloglobus

 Antrenorul care a construit cea mai puternică echipă a turului de campionat în liga secundă, Sportul Snagov, a plecat de la echipa ilfoveană.

Autor: Andrei Szabo / 18 Ian. 2019

Liga 1: Astra Giurgiu a făcut două achiziții

 Astra Giurgiu se întărește în această perioadă de iarnă.

Autor: Andrei Szabo / 17 Ian. 2019

Au fost trase la sorți meciurile din sferturile Cupei României la fotbal

 Fără FCSB sau Dinamo rămase în competiție, CFR Cluj, U Craiova, Viitorul și Astra Giurgiu au rămas favorite la câștigarea competiției, mai ales după cum arată tabloul sferturilor.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 19 Ian. 2019

Australian Open: Simona Halep a eliminat-o pe Venus Williams și se va duela cu Serena

 Simona Halep a făcut cel mai bun meci al său din acest an la Australian Open, în fața lui Venus Williams. 

Autor: Andrei Szabo / 18 Ian. 2019

Cristi Balaj este noul președinte al Agenţiei Naţionale Antidoping

 Agenţia Naţională Antidoping (ANAD) are un nou președinte, după ce Graziela Vâjială a decis să părăsească instituția din motive personale.

Autor: Maria Sorescu / 18 Ian. 2019

Doliu în natația românească. S-a stins antrenorul Pantelimon Decuseară

 Pantelimon Decuseară a fost un tip activ până în ultima clipă a vieții.