Infirmeria lui FCSB are șase fotbaliști importanți

Autor: Maria Sorescu

Deși are un lot numeros, FCSB resimte absența unor jucători importanți din cauza problemelor medicale. Mihai Pintilii, Marko Momcilovic, Mihai Bălașa, Bogdan Planic și Alexandru Stan au un nou coleg în „infirmerie”.

Este vorba despre Ovidiu Popescu. Mijlocașul de 24 de ani a suferit o operație la genunchi, astfel că va reveni pe teren abia peste șase luni.

„Intervenția chirurgicală la nivelul genunchiului stâng a constat în reconstrucția ligamentului încrucișat anterior și sutura meniscului intern. Procedura a fost efectuată de Dr. Ion Bogdan Codorean și Dr. Flavian Aramitu, iar perioada estimată de recuperare postoperator este de 6 luni. Clubul nostru îi dorește însănătoșire grabnică și îl așteaptă la pregătire alături de colegii săi!”, se arată într-un comunicat remis mass-media, de către Departamentul Medical al FCSB.

Nicolae Dică mai speră ca lista accidentaților să se limiteze la doar cele șase nume. Marko Momcilovic (31 de ani), Mihai Bălașa (23 de ani), Bogdan Planic (26 de ani) și Alexandru Stan (29 de ani) sunt de așteptat să revină la finalul acestui an, iar Mihai Pintilii și Ovidiu Popescu se vor întoarce pe teren in 2019.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 13 Noi. 2018

Gregory Tade a semnat cu Dinamo

 Atacantul Gregory Tade a revenit în Liga 1. 

Autor: Andrei Szabo / 12 Noi. 2018

Fraza zilei / Cornel Dinu: Când eram amatori, jucam ca profesioniștii. Acum profesioniștii joacă precum niște amatori

 Deși în ultima vreme s-a dovedit neinspirat în analizele pe care le-a făcut la Telekom Sport, Cornel Dinu a prins o seară inspirată la emisiunea „Minutul 91”.

Autor: Maria Sorescu / 12 Noi. 2018

Problema gazonului, rezolvată. Arena Națională se închide

 Gazonul de pe Arena Națională a devenit problemă națională. 

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 13 Noi. 2018

Solari a convins. Va fi antrenorul lui Real Madrid până în 2021

 Conducerea lui Real Madrid s-a arătat mulțumită de interimatul antrenorului argentinian Santiago Solari.

Autor: Maria Sorescu / 13 Noi. 2018

Echipa de volei masculin ACSVM Zalău s-a calificat în optimile Challenge Cup

 Echipa de volei masculin ACSVM Zalău nu a avut emoții în 32-imile Challenge Cup în fața formaţiei Buducnost Podgorica (Muntenegru).

Autor: Maria Sorescu / 13 Noi. 2018

Încă un eșec dur pentru naționala masculină de polo a României

 După ce au pierdut cu 4-17 meciul cu campioana mondială Croația, naţionala de polo a României a fost învinsă și de Serbia.