El ClasiKO. Cinci concluzii dupa Barcelona-Real 5-1

Autor: Flaviu Ilie

 Barcelona a reușit o victorie categorică în primul Clasico fără Messi sau Ronaldo din ultimii 10 ani. Catalanii au trecut cu 5-1 de Los Blancos. La pauză scorul era 2-0 după golurile lui Coutinho și Suarez (penalty). Madrilenii au revenit mai montați de la cabine și au înscris prin Marcelo după care Modric a lovit bara. Finalul de partidă a fost unul dezamăgitor pentru elevii lui Lopetegui. Barcelona a înscris de trei ori prin dubla lui Suarez și golul nou-intratului Vidal.

Cinci concluzii după El Clasico:

1. Diferența de pe tabelă a fost impresionantă, dar făcută de micile detalii. Cum ar fi duelul între nouarii celor două echipe. Dacă deoparte Suarez a reușit un hattrick și a fost omul meciului, Benzema s-a aflat la polul opus și a fost printre cei mai slabi oameni de pe teren.

2. VAR este o adiție bună pentru fotbal, s-a văzut și astăzi la faza golului doi când după consultarea probei video arbitrul a oferit penalty pentru Barcelona. Totuși, sistemul are în continuare scăpări, dovadă roșul neacordat lui Suarez la 3-1.

3. Cel mai probabil Julen Lopetegui nu va mai respira aerul de pe Santiago Bernabeu din postura de tehnician al Realului. Prestația horror a madrilenilor a adus Halloween-ul mai devreme pentru antrenorul spaniol.

4. Barcelona pare să își fi regăsit noul Xavi în persoana lui Arthur. Brazilianul a ajuns la al șaselea meci consecutiv în care procentajul paselor a fost de peste 90%. Și azi Arthur a ieșit de pe teren în fața unui standing ovation din partea publicului.

5. Barcelona a putut și fără Messi, dar Real nu leagă nimic fără Ronaldo. Deși multi erau sceptici în legătura cu prestația Barcelonei în absența lui Messi, catalanii au demonstrat că se poate și fără starul argentinian. De cealaltă parte, Real simte lipsa unui om de gol ca Ronaldo.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 13 Noi. 2018

Solari a convins. Va fi antrenorul lui Real Madrid până în 2021

 Conducerea lui Real Madrid s-a arătat mulțumită de interimatul antrenorului argentinian Santiago Solari.

Autor: Andrei Szabo / 13 Noi. 2018

Team error ! Noul antrenor al Celtei Vigo nu știa la ce club a ajuns

 Miguel Cardoso a fost prezentat drept noul antrenor al echipei Celta Vigo.

Autor: Andrei Szabo / 13 Noi. 2018

Fotbalistul Joe Cole agață ghetele în cui

 Fostul internaţional englez pune capăt carierei de jucător la 37 de ani.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 13 Noi. 2018

Solari a convins. Va fi antrenorul lui Real Madrid până în 2021

 Conducerea lui Real Madrid s-a arătat mulțumită de interimatul antrenorului argentinian Santiago Solari.

Autor: Maria Sorescu / 13 Noi. 2018

Echipa de volei masculin ACSVM Zalău s-a calificat în optimile Challenge Cup

 Echipa de volei masculin ACSVM Zalău nu a avut emoții în 32-imile Challenge Cup în fața formaţiei Buducnost Podgorica (Muntenegru).

Autor: Maria Sorescu / 13 Noi. 2018

Încă un eșec dur pentru naționala masculină de polo a României

 După ce au pierdut cu 4-17 meciul cu campioana mondială Croația, naţionala de polo a României a fost învinsă și de Serbia.