Ce meci, ce victorie ! Vâlcea câștigă pe terenul lui CSM București în campionat

Autor: Maria Sorescu

Pentru a doua oară în acest sezon, Râmnicu Vâlcea a învins campioana CSM București. Echipa olteană a demonstrat că succesul din Supercupă nu a fost întâmplător.

În Sala Polivalentă din București, echipa lui Florentin Pera a preluat controlul meciului repede și nu a cedat conducerea niciun moment cu CSM București.

A fost un meci care a evidențiat cele două defensive, dar în special pe portărițele oaspetelor, Yulia Dumanska și Diana Ciucă. Aceasta din urmă, în vârstă de doar 18 ani, a apărat cinci lovituri de la șapte metri.

Cu Cristina Neagu pe teren aproape tot meciul, CSM București a căutat egalarea, dar jocul a fost greoi, iar strategia vâlcencelor a anihilat ofensiva „tigroaicelor”

De remarcat și prestațiile impresionante ale Irinei Glibko, Marta Lopez și Fraga Fernandez, care au depășit de multe ori cu lejeritate apărarea bucureștencelor.

Cea mai bună marcatoare a gazdelor a fost Jovanka Radicevic, cu șase goluri. Ea a fost urmată de Kurtovic 3, Lazovic 2, Bazaliu 2, Neagu 2, Omoregie 1, Mehmedovic 1, Cvijic 1, Manea 1.

Pentru SCM Râmnicu Vâlcea, Irina Glibko a înscris de nouă ori, fiind urmată de Vasileuskaya 2, Băcăoanu 2, Petrovic 2, Florică 2, Popa 1, Lopez 1, Gavrilă 1, Da Silva 1, Fraga 1.

SCM Râmnicu Vâlcea s-a impus cu 22-19 (13-9) și preia conducerea în Liga Florilor, devenind o pretendentă serioasă la titlul de campioană.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 21 Iun. 2019

CSM Bucureşti, acceptată direct în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

 Deși nu a câștigat campionatul, echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a fost acceptată în Liga Campionilor, ediţia 2019/2020, în faza grupelor.

Autor: Maria Sorescu / 21 Iun. 2019

România și-a aflat adversarele din grupă la Mondialul de handbal feminin

 Naţionala de handbal feminin a României va avea parte de o grupă accesibilă la Mondialul de handbal feminin de la finalul acestui an.

Autor: Andrei Szabo / 17 Iun. 2019

Cele 24 de echipe calificate la Campionatul European de handbal masculin

 Calificările pentru Campionatul European de handbal masculin din 2020 s-au încheiat cu un nou eșec pentru România.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 24 Iun. 2019

Visul frumos continuă ! România s-a calificat în semifinalele Europeanului de tineret și merge la Jocurile Olimpice

 A ieșit așa cum ne-am dorit. România și Franța au terminat la egalitate. Pentru România urmează o semifinală cu Germania, joi, de la ora 19:00.

Autor: Andrei Szabo / 24 Iun. 2019

Liga 1: Viitorul l-a adus pe Ammari, iar Sepsi l-a transferat pe Adebanjo

 Echipele din Liga 1 s-au reunit, dar transferurile curg pe bandă rulantă.

Autor: Andrei Szabo / 24 Iun. 2019

Laura Coman a adus primul aur la Jocurile Europene de la Minsk

 Jocurile Europene de la Minsk au parte de o mediatizare tot mai importantă.