S-a dat startul în Erste Liga la hochei pe gheață

Autor: Andrei Szabo

Liga Erste a pornit la un nou drum. Sezonul regulat a debutat cu două meciuri și se va încheia la 21 ianuarie 2019, după care se va scinda în două grupe.

Meciurile din cele două grupe vor avea loc între 23 ianuarie și 23 februarie 2019. Play-off-ul va începe pe 26 februarie și se va încheia în aprilie 2019.

În primele meciuri, Hokiklub Budapesta a cedat în fața celor de la Viena Capitals 2, 3-5 (Egyed, Godo, Szappanos / Maxa 2, Schlogl, Hiltunen, Nikita).

Ferencvaros a trecut cu 3-2 (Pavuk, Walls, Toth / Izacky, Turcotte), după penalty-uri, cu DEAC.

Corona Brașov va începe sezonul cu trei meciuri în deplasare, cu Viena Capitals II (14 septembrie), Fehervar Titanok (16 septembrie) și Dunaujvaros Acelbikak (17 septembrie). Primul meci al „lupilor” la Patinoarul „Olimpic” va fi pe 21 septembrie, cu DEAC.

SC Miercurea Ciuc va debuta acasă cu Ferencvaros, după care le va înfrunta pe Progym Gheorgheni (în deplasare) și Vasas.

Progym Gheorgheni va avea primul meci pe propriul patinoar, cu Ferencavrosi, apoi va juca în fața celor de la SC Miercurea Ciuc și Viena Capitals II.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 23 Oct. 2018

Corona Brașov înființează o secție de hochei feminin

 Interesul tot mai crescut pentru hocheiul pe gheață în rândul fetelor i-a determinat pe cei de la Corona Brașov să vină cu o soluție.

Autor: Andrei Szabo / 14 Sept. 2018

Corona Brașov a câștigat primul meci din Erste Liga

 Corona Brașov a debutat în noul sezon Erste Liga, competiția regională de hochei pe gheață.

Autor: Andrei Szabo / 08 Aug. 2018

Paradoxul românesc. Linia de tren pentru Euro 2020 va trece prin patinoarul Telekom Arena, susține Ion Țiriac

 Campionatul European din 2020 va organiza câteva meciuri și la București, iar autoritățile au promis că vor realiza o legătură feroviară între Gara de Nord și aeroportul Otopeni.

Ştiri recente:

Autor: Viorel Berbece / 17 Noi. 2018

Interviu exclusiv cu Claudiu Ștefan Stoica, directorul general al lui Shanghai Boji SIPG

Școlit în Spania, românul Claudiu Ștefan Stoica a luat drumul Chinei, acolo unde este șef peste zeci de antrenori și unde a avut ocazia să lucreze cu Sven Goran Eriksson sau Andre Villas Boas. 

Autor: Maria Sorescu / 16 Noi. 2018

VIDEO / Reportaj realizat de către Federația Internațională de Tenis de Masă despre performanțele țării noastre în acest sport

 Federația Internațională de Tenis de Masă (ITTF) a realizat un material video despre tradiția României în acest sport, în special în cadrul fetelor.

Autor: Andrei Szabo / 16 Noi. 2018

Handbalista Ana Maria Țicu s-a accidentat grav și ratează Campionatul European

 SCM Craiova, dar și naționala de handbal feminin a României, au primit o lovitură importantă.