Meciuri superbe în Liga 2. 13 goluri în cele două partide ale zilei

Autor: Flaviu Ilie

Liga a doua a oferit două partide de excepție în etapa a șasea. 13 goluri au fost înscrise în meciurile Pandurii Tg Jiu-Farul și Poli Timișoara-FC Argeș.

În meciul de la Târgu Jiu au fost înscrise câte patru goluri pe repriză. La pauză, scorul era 2-2. Constănțenii au deschis scorul prin Licu (21'), dar Ciobanu (30') și Tudoran (35') au întors scorul. Până la intrarea la vestiare, Farul a egalat prin Fotescu (38').

Gorjenii s-au întors mai montați de la cabine. Pârvulescu a înscris încă din primul minut al reprizei. Totuși, constănțenii au mai revenit odată după autogolul lui Konate.

Finalul de meci le-a aparținut jucătorilor lui Pandurii. În ultimele 25 minute, Pârvulescu și Bâjdea au marcat pentru a stabili scorul final, Pandurii-Farul 5-3.

Pandurii: Mih. Cotolan - Rob. Gheorghe (Trancă 57'), D. Ciobanu, Konate, Al. Vasilescu - Brînzan (cpt.), Cenaj, Vodă - Tudoran (P. Popescu 87'), Nsiah (Blejdea 75'), D. Pîrvulescu

Farul: Stavrev - Iani, Roumadi, K. Twumasi, Zamfir - Doumbia (G. Păun 71'), Diakite (Fotescu 37'), Tudorică - Al. Grigoraş (cpt.)(Cocîrlă 58'), Jallow, Licu

Nici al doilea meci al zilei nu a dezamăgit. FC Argeș a câștigat cu 3-2 derby-ul cu Poli Timișoara care a fost îngropată de Ioan Mera. Fundașul timișorenilor a gafat la primul gol și a înscris în proprie poartă pentru a stabili scorul final, dar el a fost cel care a egalat în minutul 28.

ASU Poli: Murariu - Bilia (Nicolescu 83'), Scutaru, Mera (cpt.), Cherecheş - Vidrăşan, A. Ignea - Bedea (Bănică 60'), Bozian, I. Plămadă (Lazea 60') - Velici

FC Argeş: Ureche - Turda, Gugu, Hreniuc - I. Şerban (Tăbăcariu 89'), R. Costin (cpt.)(Vişa 83'), Andr. Panait, Şerbănică - Buleică (Gab. Oancea 72'), Buhăescu, Tofan 

Poate te interesează şi:

Autor: Viorel Berbece / 17 Noi. 2018

Interviu exclusiv cu Claudiu Ștefan Stoica, directorul general al lui Shanghai Boji SIPG

Școlit în Spania, românul Claudiu Ștefan Stoica a luat drumul Chinei, acolo unde este șef peste zeci de antrenori și unde a avut ocazia să lucreze cu Sven Goran Eriksson sau Andre Villas Boas. 

Autor: Maria Sorescu / 15 Noi. 2018

Tineret exuberant ! România - Belgia 3-3, într-un amical al selecționatelor sub 21 de ani

 Naționala de fotbal masculin sub 21 de ani a României a ieșit cu bine dintr-un test important cu Belgia, una dintre cele mai valoroase tinere selecționate din lume.

Autor: Andrei Szabo / 15 Noi. 2018

Antrenorul Costel Enache o va prelua pe Astra Giurgiu, iar Liviu Ciobotariu vine la FC Botoșani

 Pauza din Liga 1 consemnează o dublă schimbare de antrenori.

Ştiri recente:

Autor: Viorel Berbece / 17 Noi. 2018

Interviu exclusiv cu Claudiu Ștefan Stoica, directorul general al lui Shanghai Boji SIPG

Școlit în Spania, românul Claudiu Ștefan Stoica a luat drumul Chinei, acolo unde este șef peste zeci de antrenori și unde a avut ocazia să lucreze cu Sven Goran Eriksson sau Andre Villas Boas. 

Autor: Maria Sorescu / 16 Noi. 2018

VIDEO / Reportaj realizat de către Federația Internațională de Tenis de Masă despre performanțele țării noastre în acest sport

 Federația Internațională de Tenis de Masă (ITTF) a realizat un material video despre tradiția României în acest sport, în special în cadrul fetelor.

Autor: Andrei Szabo / 16 Noi. 2018

Handbalista Ana Maria Țicu s-a accidentat grav și ratează Campionatul European

 SCM Craiova, dar și naționala de handbal feminin a României, au primit o lovitură importantă.