Alina Rotaru a câștigat Jump Fest de la Kosice

Autor: Maria Sorescu

După performanța Andreei Panțuroiu în concursul IAAF de la Zagreb, o altă săritoare din România a câștigat un concurs internațional.

Alina Rotaru, legitimată la CSM Bucureşti, a câştigat proba de săritură în lungime din cadrul competiţiei JBL Jump Fest 2018, de la Kosice (Slovacia).

Sportiva noastră a reușit să ocupe primul loc cu o performanţă de 6,50 metri, stabilit un nou record al competiţiei. Pe locul secund s-a clasat letona Lauma Griva, cu 6,05 m, iar pe poziţia a treia a terminat slovaca Jana Veldakova, 6,01 m.

Alina Rotaru (25 ani) este vicecampioană europeană şi mondială de junioare, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice ale Tineretului din 2010 şi a câştigat aurul la Jocurile Universitare de vară din 2017 (Taipei). 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 17 Feb. 2020

Maratonul de la Tokyo va fi interzis amatorilor

 Amenințarea coronavirusului perturbă și activitățile sportive. 

Autor: Andrei Szabo / 06 Feb. 2020

Încă o victorie a psihicului. Tibi Ușeriu a terminat al doilea ultramaratonul Yukon Arctic

 Tibi Uşeriu s-a întor la Yukon Arctic Ultra, cursa de 483 km, la care abandonase anul trecut.

Autor: Andrei Szabo / 29 Ian. 2020

Mondialele de atletism în sală, anulate din cauza coronavirusului

 Campionatele Mondiale de atletism în sală nu se vor mai disputa în acest an, deoarece locația evenimentului pune probleme.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Bundesliga: Haland înscrie din nou, Dortmund câștigă

 Cu un moral bun, după victoria din Liga Campionilor, Borussia Dortmund și-a etalat forța și în campionat. Norvegianul Erling Braut Haland a fost din nou la datorie și a contribuit la acest succes.

Autor: Maria Sorescu / 22 Feb. 2020

Ca la 20 de ... titluri. Halep, campioană la Dubai

 Simona Halep a încheiat excelent turneul de la Dubai. Sportiva din Constanța a câștigat trofeul și a ajuns la 20 de titluri la simplu în carieră.

Autor: Andrei Szabo / 22 Feb. 2020

Messiozarul a bătut-o de unul singur pe Eibar

 El Clasico se apropie, iar Messi s-a trezit. Argentinianul nu mai marcase de o lună, dar și-a setat jocul în fața celor de la Eibar.