Spectacol și zâmbet. Simona Halep, semifinalistă la Rogers Cup. Reacția româncei

Autor: Maria Sorescu

Simona Halep a făcut cel mai bun meci de la Rogers Cup în sferturile de finală. Jucătoarea noastră a învins-o cu scorul de 7-5, 6-1, pe jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 6 WTA.

Halep a oferit multe momente entuziasmante, ridicând în picioare spectatorii, cu execuţii de spectaculoase și o deplasare energică.

Ritmul meciului a crescut constant, iar Simona Halep a avut nevoie de aproximativ 40 de minute pentru a prelua controlul jocului. Odată ce a găsit strategia potrivită, liderul mondial nu a mai ezitat și a fost în permanență proactivă.

Halep a mixat loviturile, oferind loburi, mingi scurte, unghiuri incredibile ale loviturilor și lovituri trimise pe linii. După o oră și jumătate, constănțeanca a ieșitînvingătoare și zâmbitoare.

În semifinale, Halep se va duela pentru prima dată cu australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA, sâmbătă, de la ora 20.00.

Pentru calificarea în semifinale, Simona Halep și-a asigurat un premiu de 126.450 de dolari şi 350 de puncte WTA, cu care se distanțează în funtea clasamentului. 

„Sunt foarte fericită şi cred că se vede asta pe faţa mea. M-am bucurat cu adevărat de acest meci, eram obosită înaintea lui. Dar am vrut doar să fiu relaxată şi să mă bucur de atmosferă şi am reuşit destul de bine. Meciul a fost de un nivel ridicat al tenisului. Ea este o jucătoare extraordinară, loveşte puternic mingile, este rapidă şi stă foarte aproape de linia de fund, astfel că am încercat să o mişc cât mai mult şi să fiu agresivă în acelaşi timp. Am fost puternică pe picioare, chiar dacă sunt foarte obosite, dar din nou vreau să le mulţumesc tuturor pentru că a fost o atmosferă frumoasă şi unele mingi au fost incredibile. Vă mulţumesc!", a declarat Simona Halep la finalul meciului.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 19 Ian. 2019

Australian Open: Simona Halep a eliminat-o pe Venus Williams și se va duela cu Serena

 Simona Halep a făcut cel mai bun meci al său din acest an la Australian Open, în fața lui Venus Williams. 

Autor: Maria Sorescu / 17 Ian. 2019

VIDEO / Australian Open: Simona Halep a trecut și de turul secund, cu emoții

 Simona Halep a oferit un nou meci de trei seturi la Australian Open. 

Autor: Maria Sorescu / 17 Ian. 2019

Australian Open: Begu, Buzărnescu și Cîrstea avansează pe tabloul de dublu

 Dacă la simplu au părăsit repede Australian Open, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu și Sorana Cîrstea s-au descurcat mai bine la dublu.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 19 Ian. 2019

Australian Open: Simona Halep a eliminat-o pe Venus Williams și se va duela cu Serena

 Simona Halep a făcut cel mai bun meci al său din acest an la Australian Open, în fața lui Venus Williams. 

Autor: Andrei Szabo / 18 Ian. 2019

Cristi Balaj este noul președinte al Agenţiei Naţionale Antidoping

 Agenţia Naţională Antidoping (ANAD) are un nou președinte, după ce Graziela Vâjială a decis să părăsească instituția din motive personale.

Autor: Maria Sorescu / 18 Ian. 2019

Doliu în natația românească. S-a stins antrenorul Pantelimon Decuseară

 Pantelimon Decuseară a fost un tip activ până în ultima clipă a vieții.