Grevă generală din partea angajaților din unitățile subordonate ale MTS

Autor: Andrei Szabo

Salariaţii din cluburile sportive municipale de stat, Direcții Județene de Tineret și Sport, Case de Cultură ale Studenţilor, Complexuri Sportive Naţionale intră în grevă generală.

Toate aceste instituții aparțin de Ministerul Tineretului și Sportului, iar reprezentanții angajaților amintiți nu au ajuns la un acord cu administrația MTS pentru soluţionarea problemelor legate de veniturile scăzute.

„Ne-am întâlnit cu secretarul general şi secretarul general adjunct din MTS. Dar nu au găsit pentru noi nicio soluție. Eu cred că doar au vrut să puncteze întâlnirea, pentru că altfel măcar promiteau ceva. Ne-au propus doar să venim la negocierea contractului colectiv de muncă, pentru că am avut, dar a expirat pe 7 iulie. Vom merge. M-am consultat cu colegii şi nici nu acceptă o schimbare a programului, sunt decişi să intre în grevă generală începând de miercuri dimineaţă, până la soluţionarea problemelor", a spus Andy Nagy, preşedintele sindicatului naţional Sport şi Tineret.

Personalul din MTS nu va intra în grevă, deoarece angajații din instituția centrală beneficiază de alte salarii. Cel mai mult vor avea de suferit taberele școlare, unde efectivul de angajați va fi scăzut la 30% pe timp de grevă.

Poate te interesează şi:

Autor: Flaviu Ilie / 19 Apr. 2019

EDITORIAL | Eredivisie, rampa perfectă de lansare pentru tinerele talente. Școala olandeză, definiția succesului natural în fotbal

 De-a lungul anilor, academiile olandeze de fotbal au produs unii dintre cei mai mari jucători de fotbal. Drept consecință, Olanda a avut mai mereu succes internațional, iar acum și cluburile din Eredivisie își caută propriul succes.

Autor: Maria Sorescu / 18 Apr. 2019

CIO donează jumătate de milion de euro pentru Notre-Dame

 Incendiul care a mistuit catedrala Notre-Dame a sensibilizat şi membrii Comitetului Internaţional Olimpic.

Autor: Andrei Szabo / 15 Apr. 2019

Prima ediție a Cupei Mondiale de fotbal virtual a fost câștigată de Franța

 FIFA a organizat la Londra prima ediție a FIFA eNation Cup. 

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 20 Apr. 2019

Țucudean, revenire decisivă pentru CFR Cluj

 CFR Cluj se menține lider în Liga 1, după ce a câștigat deplasarea de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a şasea a play-off-ului.

Autor: Andrei Szabo / 20 Apr. 2019

Juventus, din nou campioana Italiei. Record pentru Cristiano Ronaldo

 Juventus Torino a monopolizat campionatul Italiei.

Autor: Andrei Szabo / 20 Apr. 2019

Stranieri în acțiune: Rotariu marchează din nou, Grigore punctează din penalty

 După ce Răzvan Marin și Nicolae Stanciu u marcat vineri, alți internaționali au ieșit în evidență