Grevă generală din partea angajaților din unitățile subordonate ale MTS

Autor: Andrei Szabo

Salariaţii din cluburile sportive municipale de stat, Direcții Județene de Tineret și Sport, Case de Cultură ale Studenţilor, Complexuri Sportive Naţionale intră în grevă generală.

Toate aceste instituții aparțin de Ministerul Tineretului și Sportului, iar reprezentanții angajaților amintiți nu au ajuns la un acord cu administrația MTS pentru soluţionarea problemelor legate de veniturile scăzute.

„Ne-am întâlnit cu secretarul general şi secretarul general adjunct din MTS. Dar nu au găsit pentru noi nicio soluție. Eu cred că doar au vrut să puncteze întâlnirea, pentru că altfel măcar promiteau ceva. Ne-au propus doar să venim la negocierea contractului colectiv de muncă, pentru că am avut, dar a expirat pe 7 iulie. Vom merge. M-am consultat cu colegii şi nici nu acceptă o schimbare a programului, sunt decişi să intre în grevă generală începând de miercuri dimineaţă, până la soluţionarea problemelor", a spus Andy Nagy, preşedintele sindicatului naţional Sport şi Tineret.

Personalul din MTS nu va intra în grevă, deoarece angajații din instituția centrală beneficiază de alte salarii. Cel mai mult vor avea de suferit taberele școlare, unde efectivul de angajați va fi scăzut la 30% pe timp de grevă.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 14 Aug. 2018

Motivația bate talentul. Victoria lui Dinamo în fața Viitorului spune asta

 Dinamo a învins-o pe Viitorul cu 1-0 în Liga 1 și am avut senzația că echipa lui Florin Bratu a făcut cel mai bun meci din acest sezon. 

10 Aug. 2018

Cele mai prolifice compartimente de atac din Liga I

 Lupta indirectă dintre Țucudean și Gnohere va continua cu siguranță și în sezonul actual.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Aug. 2018

Salvați de Gnohere. FCSB o elimină pe Hajduk Split și va juca în play-off-ul Europa League

 Harlem Gnohere a fost eroul lui FCSB în meciul cu Hajduk Split, de la București.

Autor: Andrei Szabo / 16 Aug. 2018

CFR Cluj s-a distrat cu Alașkert și se va lupta cu Dudelange pentru un loc în grupele Europa League

 Campioana României s-a calificat fără probleme în play-off-ul Europa League.

Autor: Andrei Szabo / 16 Aug. 2018

U Craiova, eliminată de Leipzig din Europa League, după 1-1 în Bănie

 CS Universitatea Craiova nu a reușit să întoarcă eșecul din meciul tur cu RB Leipzig și a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Europa.