HCM Râmnicu Vâlcea trece sub tutela primăriei, iar noul președinte este un fost fotbalist

Autor: Maria Sorescu

Dificultățile financiare ale HCM Râmnicu Vâlcea au făcut ca echipa de handbal feminin să fie cooptată de către SCM Râmnicu Vâlcea, clubul primăriei locale.

Gruparea a anunţat trecerea oficială la noul nume din luna august, ceea ce va aduce cu sine și schimbări importante la nivel de conducere.

Cel care a manageriat echipa de handbal feminin până la finalul sezonului, Petre Berbecaru, va fi înlocuit din funcția de preşedinte de către fostul fotbalist şi arbitru, Florin Verigeanu.

Acesta a fost anterior director sportiv la echipa de Liga 1, FC Voluntari, după care a lucrat câteva luni ca vicepreședinte la HCM Râmnicu Vâlcea.

Marian Joiţa va fi director sportiv, Cristian Pestrea va ocupa funcția de secretar general al clubului, iar Dumitru Marian va fi organizator de competiții. Petre Berbecaru va fi inclus în cadrul clubului în funcția de consilier tehnic.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 19 Noi. 2020

CSM București, învinsă de Rostov-Don. Cristina Neagu trage un semnal de alarmă

 CSM Bucureşti nu traversează o perioadă prea bună.

Autor: Maria Sorescu / 03 Sept. 2020

CSM București a învins fără emoții CSM Slatina, în sferturile Cupei României

 Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins formaţia CSM Slatina, scor 34-17 (18-11).

Autor: Maria Sorescu / 02 Sept. 2020

Crina Pintea, inovatoare pe timp de pandemie

 Pandemia de coronavirus a forțat lumea să se adapteze la noile condiții. Inclusiv sportivii și-au regândit locul în societate.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 19 Noi. 2020

CSM București, învinsă de Rostov-Don. Cristina Neagu trage un semnal de alarmă

 CSM Bucureşti nu traversează o perioadă prea bună.

Autor: Andrei Szabo / 19 Noi. 2020

Andreea Chițu, medaliată cu argint la Europeanul de judo

 În penuria de competiții majore care a marcat această pandemiae, Campionatul European de judo s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță în Cehia.