Exclusiv / Katarina Bulatovic, dorită la CSM București

Autor: Maria Sorescu

Vestea plecării Katarinei Bulatovic de la Rostov a luat prin suprindere lumea handbalului, mai ales că jucătoarea părea că se simte bine în Rusia.

Numai că Bulatovic și reprezentanții lui Rostov nu s-au înțeles în privința prelungirii contractului, iar handbalista a părăsit clubul.

Imediat, cluburile importante din Liga Campionilor s-au interesat în ce condiții ar putea s-o coopteze pe internaționala din Muntenegru, în vârstă de 33 de ani.

Printre echipele interesate este și CSM București. Din informațiile noastre, reprezentanți ai campioanei României s-au interesat de condițiile dorite de handbalistă.

Katarina Bulatovic a mai jucat în România, la Oltchim, în 2012-2013 și este prietenă cu multe dintre jucătoarele lui CSM București.

Prima opțiune pare a fi însă Buducnost, potrivit presei din Muntenegru. Bulatovic a mai jucat pentru acest club în două rânduri, între 2008-2012 și 2014-2017.

Bulatovic încearcă să-și rezolve repede situația, pentru că multe dintre cluburile care joacă în Liga Campionilor au început deja pregătirea.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 30 Dec. 2020

Dragana Cvijic o părăsește pe CSM București pentru Krim

 Situația incertă de la CSM București, unde problemele financiare sunt la ordinea zilei, au determinat-o pe sârboiaca Dragana Cvijic să caute un alt club.

Autor: Maria Sorescu / 29 Dec. 2020

THW Kiel a câștigat Liga Campionilor

 Sportul german a mai bifat un succes important. 

Autor: Andrei Szabo / 28 Dec. 2020

Barcelona-THW Kiel este finala Ligii Campionilor la handbal masculin

 Final Four-ul Champions League ar fi trebuit să se deruleze pe 30 și 31 mai 2020 la Koln, dar pandemia de coronavirus a amânat evenimentul pentru luna decembrie.

Ştiri recente:

15 Ian. 2021

Ce posturi TV vor transmite meciurile Simonei Halep în 2021

 Pregătirea Simonei Halep pentru noul sezon a intrat în linie dreaptă, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să o susțină din nou.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

Lewis Hamilton a devenit cavaler al Imperiului Britanic

 Lewis Hamilton a primit un titlu onorific important ca recompensă pentru performanțele sportive.

Autor: Andrei Szabo / 31 Dec. 2020

La Liga: Atletico Madrid termină anul pe primul loc, Real Madrid s-a încurcat

 Atletico Madrid este mare favorită să câștige titlul de campioană în Spania, după ce a reușit o nouă victorie în La Liga.