Irina Begu și Mihaela Buzărnescu ratează semifinalele la Wimbledon

Autor: Flaviu Ilie

Irina Begu și Mihaela Buzărnescu au ratat șansa de a se califica în semifinalele probei de dublu feminin de la Wimbledon după ce au pierdut în fața perechii Nicole Melichar/Kveta Peschke.

În primul set jocul a fost echilibrat, iar niciuna dintre echipe nu a părut să se poată distanța. Totuși, în ultimul game al actului, Begu și Buzărnescu au realizat break-ul și s-au impus cu 7-5.

În al doilea set, perechea ceho-americană a revenit și a reușit să riposteze adversarelor. Peschke și Melichar s-au impus cu 6-4 datorită unui break realizat rapid, iar disputa a intrat în decisiv.

În ultimul set româncele păreau să dețină controlul și păreau să se poată impune, însă totuși un break al adversarelor le-a dat peste cap toate calculele.

Melichar și Peschke s-au impus cu 6-4 la finalul a două ore și cinci minute de joc și avansează în semifinale unde vor juca cu câștigătoarele din duelul Dabrowski/Xu Yi Fan-Mattek Sands/Safarova.

Pentru acest parcurs, Begu şi Buzărnescu şi-au asigurat un premiu în valoare de 56.000 de lire sterline şi 430 de puncte WTA la dublu. 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 15 Noi. 2018

Pierre Paganini îi decide programul lui Federer, explică Richard Krajicek

 Directorul turneului de la Rotterdam, Richard Krajicek, a făcut câteva afirmații care adâncesc misterul cu privire la modul în care Roger Federer își planifică viața sportivă.

Autor: Maria Sorescu / 14 Noi. 2018

Agnieszka Radwanska pune capăt carierei de jucătoare de tenis

 Agnieszka Radwanska a a fost aleasă favorita fanilor pe site-ul WTA timp de şase ani consecutiv.

Autor: Andrei Szabo / 11 Noi. 2018

Încă un titlu pentru Cehia în Fed Cup

 Finala Fed Cup a fost lipsită de numele mari, dar chiar și în aceste condiții Cehia a câştigat trofeul. 

Ştiri recente:

Autor: Viorel Berbece / 17 Noi. 2018

Interviu exclusiv cu Claudiu Ștefan Stoica, directorul general al lui Shanghai Boji SIPG

Școlit în Spania, românul Claudiu Ștefan Stoica a luat drumul Chinei, acolo unde este șef peste zeci de antrenori și unde a avut ocazia să lucreze cu Sven Goran Eriksson sau Andre Villas Boas. 

Autor: Maria Sorescu / 16 Noi. 2018

VIDEO / Reportaj realizat de către Federația Internațională de Tenis de Masă despre performanțele țării noastre în acest sport

 Federația Internațională de Tenis de Masă (ITTF) a realizat un material video despre tradiția României în acest sport, în special în cadrul fetelor.

Autor: Andrei Szabo / 16 Noi. 2018

Handbalista Ana Maria Țicu s-a accidentat grav și ratează Campionatul European

 SCM Craiova, dar și naționala de handbal feminin a României, au primit o lovitură importantă.