Irina Begu și Mihaela Buzărnescu ratează semifinalele la Wimbledon

Autor: Flaviu Ilie

Irina Begu și Mihaela Buzărnescu au ratat șansa de a se califica în semifinalele probei de dublu feminin de la Wimbledon după ce au pierdut în fața perechii Nicole Melichar/Kveta Peschke.

În primul set jocul a fost echilibrat, iar niciuna dintre echipe nu a părut să se poată distanța. Totuși, în ultimul game al actului, Begu și Buzărnescu au realizat break-ul și s-au impus cu 7-5.

În al doilea set, perechea ceho-americană a revenit și a reușit să riposteze adversarelor. Peschke și Melichar s-au impus cu 6-4 datorită unui break realizat rapid, iar disputa a intrat în decisiv.

În ultimul set româncele păreau să dețină controlul și păreau să se poată impune, însă totuși un break al adversarelor le-a dat peste cap toate calculele.

Melichar și Peschke s-au impus cu 6-4 la finalul a două ore și cinci minute de joc și avansează în semifinale unde vor juca cu câștigătoarele din duelul Dabrowski/Xu Yi Fan-Mattek Sands/Safarova.

Pentru acest parcurs, Begu şi Buzărnescu şi-au asigurat un premiu în valoare de 56.000 de lire sterline şi 430 de puncte WTA la dublu. 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 16 Iul. 2018

Schimbări după Wimbledon în clasamentele WTA și ATP

 Turneul de la Wimbledon și numeroasele puncte puse în joc au reconfigurat clasamentele din tenisul feminin și cel masculin.

Autor: Andrei Szabo / 15 Iul. 2018

Djoker, 13 ! Novak Djokovic, campion la Wimbledon

 După o îndelungată perioadă de așteptare și o recuperare anevoioasă care îl scosese din Top 20 ATP, sârbul Novak Djokovic a izbutit un succes de proporții.

Autor: Maria Sorescu / 15 Iul. 2018

Rigoarea lui Kerber a învins ambiția Serenei Williams

Angelique Kerber și Serena Williams au fost purtate de ambiții diferite până în finala de la Wimbledon, dar și în ultimul act.

Ştiri recente:

Autor: Dionisie Rotaru / 19 Iul. 2018

Plictiseală, dar calificare! Viitorul Constanța - Racing Union 0-0

  În returul partidei dinprimul tur preliminar al Ligii Europa, Viitorul Constanța a remizat alb cu Racing Union, într-un meci în care băieții lui Hagi au părut cu gândul la vacanță.

Autor: Maria Sorescu / 19 Iul. 2018

Angajații MTS apelează la greva japoneză. Urmează greva generală

 Că sportul românesc are probleme știam, însă vestea că până și angajații Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS) au intrat în grevă japoneză dă de înțeles că situația se acutizează.

Autor: Andrei Szabo / 19 Iul. 2018

Pintilii și-a prelungit contractul cu FCSB. Dinamo l-a cooptat pe Gomelt

 Rivalele FCSB și Dinamo fac ultimele mutări în perspectiva noului sezon din Liga 1.