Transferul verii. Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus Torino

Autor: Flaviu Ilie

Update: Mutarea a fost oficializată!

Site-ul oficial al clubului Real Madrid a anunțat că Ronaldo a fost vândut la Juventus, confirmând astfel plecarea de la clubul blanco.

„Real Madrid comunică faptul că, în răspuns la cererea expresă a lui Cristiano Ronaldo, a fost de acord cu transferul acestuia la Juventus Torino. Real Madrid vrea să-i mulțumească pe această cale unui jucător care a demonstrat de mai multe ori că este cel mai bun din lume și care a făcut parte din poate cea mai strălucită perioadă din istoria clubului nostru. Pe lângă trofeele câștigate în cei 9 ani petrecuți la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a fost un exemplu de dedicație, responsabilitate și talent”, se arată în comunicatul lui Real Madrid.

------------------------------------------------------------------------------------

Cristiano Ronaldo va deveni oficial jucătorul lui Juventus în următoarele ore, notează publicația de casă a Realului, Marca, după zile întregi de zvonuri.

Agentul starului portughez, Jorge Mendes, și președintele lui Juventus, Andrea Agnelli, au negociat astăzi mutarea cu președintele Realului, Florentino Perez.

Cele două cluburi s-au înțeles pentru suma de 105 milioane de euro, cu 12 milioane mai mult decât suma plătită de Real acum nouă ani pentru a îl aduce pe Ronaldo de la Manchester United.

Portughezul va avea un salariu de 30 de milioane de euro pe an. Înțelegerea cu campioana Italiei este valabilă pentru următoarele patru sezoane.

În cele 438 de meciuri la Real Madrid, Ronaldo a înscris 450 de goluri, a oferit 120 de pase de gol și a câștigat de patru ori Champions League, de două ori La Liga și de două ori Copa del Rey.

De-a lungul celor nouă ani, Ronaldo a primit de patru ori Balonul de Aur, iar în total a câștigat 84 de trofee individuale. 

 

Poate te interesează şi:

Autor: Viorel Berbece / 17 Noi. 2018

Interviu exclusiv cu Claudiu Ștefan Stoica, directorul general al lui Shanghai Boji SIPG

Școlit în Spania, românul Claudiu Ștefan Stoica a luat drumul Chinei, acolo unde este șef peste zeci de antrenori și unde a avut ocazia să lucreze cu Sven Goran Eriksson sau Andre Villas Boas. 

Autor: Maria Sorescu / 15 Noi. 2018

Tineret exuberant ! România - Belgia 3-3, într-un amical al selecționatelor sub 21 de ani

 Naționala de fotbal masculin sub 21 de ani a României a ieșit cu bine dintr-un test important cu Belgia, una dintre cele mai valoroase tinere selecționate din lume.

Autor: Andrei Szabo / 15 Noi. 2018

Antrenorul Costel Enache o va prelua pe Astra Giurgiu, iar Liviu Ciobotariu vine la FC Botoșani

 Pauza din Liga 1 consemnează o dublă schimbare de antrenori.

Ştiri recente:

Autor: Viorel Berbece / 17 Noi. 2018

Interviu exclusiv cu Claudiu Ștefan Stoica, directorul general al lui Shanghai Boji SIPG

Școlit în Spania, românul Claudiu Ștefan Stoica a luat drumul Chinei, acolo unde este șef peste zeci de antrenori și unde a avut ocazia să lucreze cu Sven Goran Eriksson sau Andre Villas Boas. 

Autor: Maria Sorescu / 16 Noi. 2018

VIDEO / Reportaj realizat de către Federația Internațională de Tenis de Masă despre performanțele țării noastre în acest sport

 Federația Internațională de Tenis de Masă (ITTF) a realizat un material video despre tradiția României în acest sport, în special în cadrul fetelor.

Autor: Andrei Szabo / 16 Noi. 2018

Handbalista Ana Maria Țicu s-a accidentat grav și ratează Campionatul European

 SCM Craiova, dar și naționala de handbal feminin a României, au primit o lovitură importantă.