Campioana Dinamo a făcut al cincilea transfer, tunisianul Kamel Alouini

Autor: Maria Sorescu

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti se întărește în perspeciva unui nou sezon în care va juca în Liga Campionilor.

Gruparea din Ștefan cel Mare l-a acontat pe handbalistul tunisian Kamel Alouini, în vârstă de 30 de ani.

„Trupa antrenată de Ştefan Constantin şi Ionel Ene va beneficia din această vară de serviciile unui nou centru, tunisianul Kamel Alouini. În vârstă de 30 de ani, acesta este un jucător cu spirit anticipativ, cu randament foarte bun atât în atac, cât şi în apărare", a anunțat Dinamo.

Kamel Alouini are peste 90 de meciuri pentru echipa națională a Tunisiei. El a jucat în campionatul Franței, la Istres, iar din 2017, handbalistul evolua la Al Ahli.

Tunisianul Kamel Alouini este al cincilea jucător legitimat în ultimele zile de CS Dinamo Bucureşti, după transferurile handbaliştilor Nicu Negru, Andras Szasz, Muhamed Zulfic şi Amine Bannour. 

Poate te interesează şi:

Autor: Constantin Boghiu / 19 Iul. 2018

România învinge la scor Islanda în meciul de debut de la Europeanul de tineret

  Naționala de handbal masculin de tineret a României a reușit o imensă surpriză, la primul meci la un Campionat European după o pauză de opt ani. Băieții antrenați de Sandu Iacob au trecut la zece goluri diferență de puternica echipă a Islandei!

Autor: Constantin Boghiu / 10 Iul. 2018

Așa, da! România trece de Croația și merge în sferturile Mondialului de tineret

 România a trecut în sferturile Mondialului de tineret organizat în Ungaria, după o victorie asupra puternicei naționale a Croației, cea care impresionase în faza grupelor.

Autor: Viorel Berbece / 08 Iul. 2018

Victorie cu Angola și locul al treilea în grupă. Urmează Croația în optimi

  După eșecurile cu Olanda și Danemarca, România a terminat cu o victorie grupa de la Mondialul de handbal feminin U20, organizat în Ungaria.

Ştiri recente:

Autor: Dionisie Rotaru / 19 Iul. 2018

Plictiseală, dar calificare! Viitorul Constanța - Racing Union 0-0

  În returul partidei dinprimul tur preliminar al Ligii Europa, Viitorul Constanța a remizat alb cu Racing Union, într-un meci în care băieții lui Hagi au părut cu gândul la vacanță.

Autor: Maria Sorescu / 19 Iul. 2018

Angajații MTS apelează la greva japoneză. Urmează greva generală

 Că sportul românesc are probleme știam, însă vestea că până și angajații Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS) au intrat în grevă japoneză dă de înțeles că situația se acutizează.

Autor: Andrei Szabo / 19 Iul. 2018

Pintilii și-a prelungit contractul cu FCSB. Dinamo l-a cooptat pe Gomelt

 Rivalele FCSB și Dinamo fac ultimele mutări în perspectiva noului sezon din Liga 1.