Dunărea Brăila o readuce pe Natasa Krnic și-i prelungește contractul Alinei Vătu

Autor: Maria Sorescu

Dunărea Brăila a terminat pe un dezamăgitor loc 9, astfel că șefii clubului se gândesc la redresare. În acest scop au readus-o pe sârboaica Natasa Krnic, o jucătoare polivalentă, care a contribuit la titlul de vicecampioană al brăilencelor în 2016-2017.

Handbalista de 30 de ani poate să acopere toate posturile de la linia de 9 metri şi a semnat contractul pentru viitorul sezon.

Natasa Krnic a jucat la echipele spaniole AKABA Bera Bera (2006-2009), Elche-Mustang (2009-2011), Mar Alicante (2011-2012) şi la echipa poloneză Vistal Laczpol Gdynia (2012-2013) înainte de a se transfera la CSM Cetate Deva.

În Liga Naţională, Krnic a mai evoluat la Măgura Cisnădie, Danubius Galaţi şi HCM Râmnicu Vâlcea. 

Mă bucur că mă întorc la Brăila. Îmi doresc în primul rând să fiu sănătoasă şi să pot evolua la capacitate maximă. Este foarte important să formăm o echipă competitivă şi să luptăm împreună pentru a face performanţă. Vom munci din greu pentru a avea rezultate notabile şi îi aşteptăm pe brăileni alături de noi", a declarat Natasa Krnic.

O altă mutare importantă este continuarea contractului cu extrema stângă Alina Ramona Vătu. Aceasta va rămâne și în sezonul următor la HC Dunărea Brăila, deși se zvonea că ar putea pleca la Corona Brașov sau CSM Roman.

Ea a fost principala marcatoare a echipei brăilene în sezonul trecut, cu 137 de goluri înscrise. 

Voi munci de două ori mai mult pentru a fi și în acest sezon la fel de eficientă. Mă bucur că mi s-a oferit încrederea să preiau și grupele de junioare IV sezonul trecut, iar în acest an îmi doresc să merg mai departe cu grupul format. Mulțumesc brăilenilor pentru sustinere si ii asteptam alaturi de noi si in urmatorul sezon”, a spus Alina Vătu.
 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 03 Sept. 2020

CSM București a învins fără emoții CSM Slatina, în sferturile Cupei României

 Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins formaţia CSM Slatina, scor 34-17 (18-11).

Autor: Maria Sorescu / 02 Sept. 2020

Crina Pintea, inovatoare pe timp de pandemie

 Pandemia de coronavirus a forțat lumea să se adapteze la noile condiții. Inclusiv sportivii și-au regândit locul în societate.

Autor: Andrei Szabo / 29 Aug. 2020

EHF European League: HC Dobrogea Sud se impune, Potaissa Turda pierde

 Echipele românești de handbal au jucat primele meciuri după o pauză de șase luni.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 11 Oct. 2020

Nadal, zeul zgurii. Rafa a câștigat al 13-lea titlu la Roland Garros

 Spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP, a triumfat mai clar decât ne-am fi așteptat al 13-lea trofeu de simplu la Roland Garros.

Autor: Andrei Szabo / 11 Oct. 2020

Jocul TARGET, destinat educației antidoping a copiilor și tinerilor, a fost lansat

UNEFS, în calitate de partener al proiectului Erasmus Plus Sport intitulat „GAME - utilizarea jocului în îmbunătățirea culturii performanței în rândul tinerilor”, anunță lansarea jocului TARGET.

Autor: Maria Sorescu / 08 Oct. 2020

Ugandezul Joshua Cheptegei a bătut recordul mondial la 10 000 de metri

 Valencia a găzduit o cursă istorică de atletism.