Andreea Verdeș și Denisa Mailat au obținut medalii de argint și de bronz la Cupa Irina Deleanu de gimnastică ritmică

Autor: Maria Sorescu

Cupa Irina Deleanu a fost cea mai importantă competiţie de gimnastică ritmică găzduită în această lună în România, la Sala Polivalentă din Capitală.

Țara noastră a obținut medalii prin Andreea Verdeş, două de argint şi două de bronz, și Denisa Mailat, una de bronz, în finalele pe obiecte din cadrul competiției.

Andreea Verdeş (CS Unirea Iași) a ocupat poziţia a doua în finala la cerc, cu 17,500 puncte, fiind devansată de rusoaica Polina Honina, cu 18,800 puncte. Medalia de bronz i-a revenit unei celeilalte reprezentante a României, Denisa Mailat, cu 17,100 puncte.

În finala la măciuci, pe primul loc s-a clasat Polina Honina (Rusia), cu 19,100 puncte, urmată de Andreea Verdeş, cu 17,850 puncte, şi de Karina Kuzneţova (Rusia), cu 17,250 puncte.

Andreea Verdeş a încheiat finala la cerc pe poziţia a treia a podiumului, cu 16,900 puncte. Ea a fost devansată de reprezentantele Rusiei, Karina Kuzneţova (18,700 puncte) şi Maria Pobeduşkina (18,400 puncte).

În finala la panglică, primele două locuri au revenit tot Rusiei, prin Polina Honina (17,850 puncte) şi Karina Kuzneţova (17,850 puncte), iar poziţia a treia Andreei Verdeş (16,550 puncte).

La individual compus, Denisa Mailat şi Andreea Verdeş au încheiat pe locurile 4 şi 5, cu 66,500 puncte, respectiv 66,200. Podiumul a fost ocupat de Karina Kuzneţova (74,700 puncte), Polina Honina (73,500 puncte) şi Maria Pobeduşkina (71,600 puncte).

La această ediţie a Cupei Irina Deleanu nu a participat cea mai valoroasă sportivă a României la gimnastică ritmică, Ana Luiza Filiorianu, care este accidentată. 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 11 Aug. 2018

Rusia, campioană europeană la gimnastică masculin pe echipe

 România nu a concurat în finală, terminând calificările pe locul 15. 

Autor: Maria Sorescu / 05 Aug. 2018

Denisa Golgotă, medalii la sol și sărituri la Europenele de gimnastică

 Denisa Golgotă este singura româncă prezentă în finalele pe aparate la Campionatele Europene de la Glasgow.

Autor: Viorel Berbece / 05 Aug. 2018

Și totuși speranță există! Ioana Stănciulescu cucerește aurul la sol

   Dacă echipa de senioare a intrat în istorie într-un mod nedorit, în schimb junioarele se descurcă mai bine la Europeanul de la Glasgow. Ioana Stănciulescu a adus prima medalie a delegației României, și încă una foarte prețioasă!

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 15 Aug. 2018

Cupa României, turul 2: victorii clare pentru Rapid, Oțelul, Ceahlăul, Oltenița, Hărman și CSM Focșani

 Cupa României și-a derulat turul secund, unde echipele din liga a treia și a patra au oferit numeroase goluri.

Autor: Andrei Szabo / 15 Aug. 2018

Din nou aproape de a elimina un star. Copil pierde la mare luptă cu Cilic

 După ce în urmă cu două săptămâni a făcut un meci de poveste cu Andy Murray, la Washington, Marius Copil a oferit încă un duel palpitant cu Marin Cilic.

Autor: Maria Sorescu / 15 Aug. 2018

Relaxare, blocaj psihic sau eroare tactică ? Naționala feminină de handbal U18 a României, învinsă de Suedia, deși a condus cu 7 goluri

 Sportul românesc a trăit un nou episod nefericit, în care a gestionat prost un avantaj confortabil.