Se conturează Final Four-ul perfect. Gyor, Rostov și Vardar în semifinalele EHF Champions League

Autor: Ilie Flaviu

 

Deși meciurile din tur conturaseră deja Final Four-ul, retururile din EHF Champions League au fost cel puțin la fel de atractive ca și partidele din prima manșă.

Primul meci a fost cel dintre Rostov și Ferencvaros. Rusoaicele s-au impus în tur cu 31-29, iar prestația din partida de azi a fost cel puțin la fel de ridicată. Rostov conducea încă de la pauză la o diferența de opt reușite, 20-12, iar până la final s-au distanțat la 10 goluri, 32-22, și au acces în Final Four cu scorul general de 63-51.

Duelul dintre Vardar și Midtjylland părea cel mai deschis la surprize. În tur, macedonencele s-au impus cu 24-23 în deplasare, însă azi diferența de pe tabelă a fost una mult mai mare. Vardar conducea de la pauză cu 17-12, iar până la final diferența a fost mărită la 7 goluri, 32-25, iar trupa din Macedonia se califică cu scorul general de 56-47.

Ziua a fost închisă cu duelul din Ungaria, dintre Gyor și Buducnost. Aici nu părea să fie loc de surprize. În tur, maghiarele s-au impus cu 26-20, iar avantajul terenului propriu era de partea lor. Meciul a fost unul spectaculos. Muntenegrencele nu au pus în pericol calificarea adversarelor, însă au fost aproape sa se impună. Totuși, Gyor a câștigat cu 30-28 (15-15) și au avansat în Final Four cu scorul general de 56-48.

Pentru un Final Four de vis este nevoie ca CSM București să confirme prestația superbă de pe teren propriu și să le elimine pe franțuzoaicele de la Metz. 

Poate te interesează şi:

Autor: Constantin Boghiu / 10 Iul. 2018

Așa, da! România trece de Croația și merge în sferturile Mondialului de tineret

 România a trecut în sferturile Mondialului de tineret organizat în Ungaria, după o victorie asupra puternicei naționale a Croației, cea care impresionase în faza grupelor.

Autor: Viorel Berbece / 08 Iul. 2018

Victorie cu Angola și locul al treilea în grupă. Urmează Croația în optimi

  După eșecurile cu Olanda și Danemarca, România a terminat cu o victorie grupa de la Mondialul de handbal feminin U20, organizat în Ungaria.

Autor: Pompiliu Constantin / 08 Iul. 2018

Vive Kielce, în pragul falimentului

 Câștigătoarea Ligii Campionilor la handbal masculin în 2016, echipa poloneză Vive Kielce, are mari probleme financiare.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.