Wozniacki, eliminată la Indian Wells. Halep rămâne pe primul loc

Autor: Vasile Cenuşă

Caroline Wozniacki a fost eliminată de către Daria Kasatkina (locul 19 WTA), în optimile de finală ale turneulu de la Indian Wells, la finalul unui meci câştigat de rusoaica în două seturi, 6-4, 7-5.  Kasatkina a dominat primul set şi nu i-a oferit prea multe şanse câştigătoarei de la Australian Open.

Wozniacki a avut o şansă bună de a revenit în joc în setul secund, dar loviturile cu mult efect venite din partea Kasatkinei i-au pus mari probleme danezei. Jucătoarea a ratat astfel şansa de a reveni pe primul loc în clasamentul WTA ocupat de Simona Halep.

Daneza are în acest moment 7.430 de puncte, în timp ce Simona Halep are 8.115 puncte, avantaj care o plasează în fruntea clasamentului WTA şi la finalul turneului din California.

Simona Halep, calificată în sferturile de finală, va evolua împotriva croatei Petra Martic, miercuri, de la ora 22:00. Tot în sferturile de finală au reuşit să ajungă şi Angelique Kerber, dar şi Karolina Pliskova.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 16 Iul. 2018

Schimbări după Wimbledon în clasamentele WTA și ATP

 Turneul de la Wimbledon și numeroasele puncte puse în joc au reconfigurat clasamentele din tenisul feminin și cel masculin.

Autor: Andrei Szabo / 15 Iul. 2018

Djoker, 13 ! Novak Djokovic, campion la Wimbledon

 După o îndelungată perioadă de așteptare și o recuperare anevoioasă care îl scosese din Top 20 ATP, sârbul Novak Djokovic a izbutit un succes de proporții.

Autor: Maria Sorescu / 15 Iul. 2018

Rigoarea lui Kerber a învins ambiția Serenei Williams

Angelique Kerber și Serena Williams au fost purtate de ambiții diferite până în finala de la Wimbledon, dar și în ultimul act.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Ziua CR7 la Torino. Cristiano Ronaldo a acaparat atenția presei din Italia

 Portughezul Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției în ultimele zile, iar astăzi a acaparat spațiul media.

Autor: Andrei Szabo / 16 Iul. 2018

Chivu debutează în cariera de antrenor la Inter Milano

 După ce a cochetat cu ideea de lucra în zona administrativă a unui club de fotbal, Cristian Chivu a luat o decizie surprinzătoare.

Autor: Viorel Berbece / 16 Iul. 2018

10 tineri jucători de urmărit în noul sezon de Liga 1

 Înaintea startului de sezon 2018/2019 în Liga 1, vă propunem zece tineri jucători, debutanți sau cvasi-debutanți în primul eșalon, care promit lucruri frumoase pe viitor.