Bucharest Rebels s-a impus în turneul de fotbal american de la Timișoara

Autor: Daniel Samoilă

Cu două săptămâni înainte de începerea Campionatului Național de fotbal american, Timișoara 89ers a fost gazda unui triunghiular amical, alături de echipe din capitalele României și Ungariei.

Fostă triplă campioană a Romaniei, Bucharest Rebels și echipa a doua de la Budapest Cowbells s-au prezentat pe stadionul CSS Bega din Timișoara pentru American Football Friendly, o competiție amicală.

S-au disputat meciuri de două sferturi pe o vreme însorită și perfectă pentru fotbal american. Partida care a deschis 'turneul' a fost reeditarea Robowl-ului din 2014, între Bucharest Rebels și Timisoara 89ers. Și de data aceasta s-au impus tot bucureștenii, cu 18-0.

Primele două touchdown-uri au fost reușite de Cosmin Zamfir și Radu Ene, în timp ce al treilea, și cel mai frumos al meciului, a venit de la americanul David White. El a punctat după ce a alergat aproape 40 de yarzi. La fiecare dintre cele trei touchdown-uri, 'rebelii' au încercat conversia de două puncte, însă au ratat de fiecare dată, de două ori făcând și fumble-uri. De partea cealaltă, Timișoara nu a reușit vreun punct, însă bănățenii au aruncat și două intercepții.

În al doilea meci al turneului, Budapest Cowbells 2, cu fostul timișorean Tomis Szabo pe post de conducător de joc, au fost învinși cu 14-0 de Bucharest Rebels, care l-a și interceptat o dată pe quarterback-ul advers.

În ultimul meci al zilei, gazdele turneului, Timisoara 89ers, au reușit o victorie clară în fața 'satelitului' de la Budapest Cowbels. Bănățenii s-au impus cu 17-0, punctele fiind inscrise de Bogdan Cocoșilă, Andrei Halmaci și Mario Borza.
 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 20 Sept. 2018

Internaţionalul Alexandru Olah va juca în campionatul Belgiei

 Alex Olah a mai jucat în Belgia, la Belfius Mons.

Autor: Andrei Szabo / 20 Sept. 2018

LeBron James va juca în filmul Space Jam 2

 LeBron James a mai jucat și în filmul Trainwreck.

Autor: Maria Sorescu / 19 Sept. 2018

VIDEO / Olandezul Peter Schulting a câștigat prima etapă din Turul României

 Turul României a consemnat prima etapă, cu startul în orașul Unirii, Alba Iulia. Rutierii au avut de parcurs peste 150 de km.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 20 Sept. 2018

VIDEO / Daria Bilodid, fenomenul de pe tatami

 Lumea judo-ului cunoaște un nou star. 

Autor: Andrei Szabo / 20 Sept. 2018

Sportul Snagov este noul lider din Liga 2, după victoria cu UTA

 Laszlo Balint a reușit să construiască o echipă puternică la Sportul Snagov

Autor: Maria Sorescu / 20 Sept. 2018

Semnalul revenirii. Irina Begu a învins-o pe Agnieszka Radwanska

 După ce s-a despărțit de antrenorii săi, Irina Begu a pornit la un nou drum, iar soarele a ieșit pe strada jucătoarei noastre.