Six Nations se complică: Scoția a învins Anglia, iar Irlanda a trecut de Țara Galilor

Autor: Nicolas Grama

Turneul Celor Șase Națiuni la rugby a devenit mai interesant decât se așteptau fanii sportului cu balonul oval. Asta după ce Scoția a învins Anglia, pentru prima dată după 2009.

În aceste condiții, Irlanda, Anglia și Scoția au șanse de a câștiga trofeul, mai ales că ultimele meciuri programează și câteva dueluri directe.

Pe Murryfield, scoțienii s-au impus cu 25-13, după o primă repriză perfectă. Gazdele au condus cu 22-6 la pauză, ajutați de eseurile lui Jones și Maitland. Englezii au încercat să revină, dar au marcat un singur eseu după pauză, prin Farell.

Scoția întâlnește runda viitoare Irlanda, care este lider în Six Nationa după victoria în fața Țării Galilor. Irlanda a bifat a treia victorie din tot atâtea. La Dublin, prima repriză a fost echilibrată, scor 15-13, asta și datorită ratărilor surprinzătoare ale lui Sexton.

Totuși, în partea secundă, irlandezii au început tare cu două încercări rapide reușite de Leavy şi Healy. Galezii nu au cedat, iar Shingler a marcat şi el un eseu. A fost luptă intensă până la final, când irlandezii au mai reușit un eseu prin Stockdale și au luat punctul bonus ofensiv.

Într-un meci disputat vineri, Franța a învins previzibil Italia, cu 34-17. Pe Stade Velodrome, oaspeții au rezistat bine 60 de minute, dar au primit 20 de puncte în ultimele 20 de minute. Pentru Franța urmează meciul cu Anglia, la data de 10 martie.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 09 Apr. 2020

Inedit / O bâtă de baseball istorică a fost vândută cu un milion de dolari

 Presa americană anunță rezultatul unei licitații spectaculoase, care a avut ca subiect o bâtă de baseball care i-a aparţinut lui Lou Gehrig.

Autor: Flaviu Ilie / 06 Apr. 2020

ANALIZĂ/ Cum și-a resetat Cam Reddish cariera în NBA înainte de oprirea sezonului?

Povestea lui Cameron Reddish din rookie season este una dintre cele mai interesante, considerând startul dificil de care a avut parte și ascensiunea pe care a avut-o lună de lună.

Autor: Maria Sorescu / 04 Apr. 2020

Kobe Bryant, Tim Duncan şi Kevin Garnett vor fi incluşi în Hall of Fame-ul baschetului

 Presa americană anunță includerea lui Kobe Bryant, Tim Duncan şi Kevin Garnett în Hall of Fame-ul baschetului la sfârşitul lunii august.

Ştiri recente:

Autor: Maria Sorescu / 09 Apr. 2020

EXCLUSIV / Internaționala suedeză Mikaela Massing va semna cu Baia Mare

 CS Minaur Baia Mare are planuri îndrăznețe pentru sezonul viitor și se gândește chiar la titlu.

Autor: Maria Sorescu / 09 Apr. 2020

Inedit / O bâtă de baseball istorică a fost vândută cu un milion de dolari

 Presa americană anunță rezultatul unei licitații spectaculoase, care a avut ca subiect o bâtă de baseball care i-a aparţinut lui Lou Gehrig.

Autor: Andrei Szabo / 09 Apr. 2020

Boloni și-a anunțat plecarea de la Antwerp. Clubul îl contrazice

 Jurnaliștii belgieni susțin că dacă Ladislau Boloni va pleca, în locul său va veni Marc Wilmots, fostul selecționer al Belgiei.