Săptămâna emoțiilor pentru Ronald Gavril: Îl voi face KO pe Benavidez

Autor: Maria Sorescu

Ronald Gavril se pregătește pentru duelul revanșă împotriva americanului David Benavidez, care va avea loc la 17 februarie în Las Vegas.

Pugilistul de 31 de ani ar putea deveni cel de-al cincilea boxer român campion mondial la profesioniști. El va boxa cu niște mănuși personalizate cu steagul tricolor.

Gavril s-a considerat nedreptățit după precedenta confruntare cu Benavidez (19-0) și promite că nu-l va mai lăsa pe deținătorul titlului mondial să ajungă la finalul celor 12 runde. 

„Am muncit mult și m-am antrenat din greu pentru această luptă. Cred că eram câștigătorul meritat la ultimul meci, așa că voi face tot ce pot pentru a le demonstra celorlalți arbitri că s-au înșelat. Voi fi viitorul campion mondial la supermijlocie în varianta WBC. Ultima întâlnire a fost o bătălie, dar acum voi termina cu un knockout”, a spus Ronald Gavril potrivit boxingscene.com 

Românul a recunoscut că a avut nevoie de câteva runde pentru a înțelege stilul lui Benavidez. Acum plănuiește să facă un meci mai rapid și să atace încă din primele runde.

„La meciul precedent, abia pe la jumătatea confruntării mi-am dat sema cum îl pot aborda eficient. Acum totul va fi mai repede. Îl voi ataca și-i voi destructura planul. Am demonstrat în primul meci că se poate. Acum trebuie să fac doar mici ajustări pentru a câștiga. Nu-i va fi deloc ușor. Mă simt mai rapid și mai puternic decât la ultimul meci. În plus, mental stau foarte bine”, a mai spus Ronald Gavril.

 

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 29 Iul. 2018

Răzvan Cojanu, învins de Luis Ortiz, prin KO, într-o gală în Los Angeles

 Celebra sală Staples Center a găzduit meciul dintre românul Răzvan Cojanu și cubanezul Luis Ortiz, contând pentru categoria grea.

Autor: Andrei Szabo / 24 Iul. 2018

Politica naturalizărilor aduce României doi luptători ruși

 Luptătorii ruşi Zurab Kapraev şi Nikolai Okhlopkov au primit cetățenia română printr-o hotărîre de guvern.

Autor: Andrei Szabo / 15 Iul. 2018

Încă un titlu mondial pentru Manny Pacquiao

 Deși are aproape 40 de ani, Manny Pacquiao se împarte eficient între meseriile de boxer profesionist și senator.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 15 Aug. 2018

Cupa României, turul 2: victorii clare pentru Rapid, Oțelul, Ceahlăul, Oltenița, Hărman și CSM Focșani

 Cupa României și-a derulat turul secund, unde echipele din liga a treia și a patra au oferit numeroase goluri.

Autor: Andrei Szabo / 15 Aug. 2018

Din nou aproape de a elimina un star. Copil pierde la mare luptă cu Cilic

 După ce în urmă cu două săptămâni a făcut un meci de poveste cu Andy Murray, la Washington, Marius Copil a oferit încă un duel palpitant cu Marin Cilic.

Autor: Maria Sorescu / 15 Aug. 2018

Relaxare, blocaj psihic sau eroare tactică ? Naționala feminină de handbal U18 a României, învinsă de Suedia, deși a condus cu 7 goluri

 Sportul românesc a trăit un nou episod nefericit, în care a gestionat prost un avantaj confortabil.