PAOK e de neoprit! Trupa lui Lucescu jr. ajunge la 14 victorii consecutive

Autor: Viorel Berbece

PAOK Salonic pare principala candidată la titlu în Superliga elenă în acest sezon. Elevii lui Răzvan Lucescu au ajuns la 10 victorii consecutive în campionat și la 14 în total, în toate competițiile.

Ultima victimă a echipei din Salonic a fost Larisa, cea care a încasat un 3-0 sec pe Toumbas. Ca deobicei, cei mai buni jucători ai liderului din Grecia au fost Pelkas și Prijovic. Sârbul a dat pasa la primul gol, reușit de ucraineanul Șakov, pentru a închide apoi tabela imediat după pauză, în vreme ce grecul a fost servantul ideal pentru golurile de 2-0 (reușit de fostul jucător de la FCSB, Fernando Varel) și 3-0.

Cu această victorie, PAOK își ia înapoi primul loc de la AEK Atena, echipa cu care pare se va bate până în ultima etapă pentru câștigarea campionatului, în condițiile în care multicampioana Olympiacos este deja la șase puncte în spatele liderului. Etapa viitoare, PAOK pornește ca mare favorită în deplasarea de la Lamia, iar în ultimul week-end din februarie băieții antrenați de Răzvan Lucescu au primul mare test după multă vreme, primind vizita lui Olympiacos.

Nouă etape mai sunt de disputat din acest campionat, dar PAOK pare a avea un program ușor mai complicat decât AEK Atena și Olympiacos, dar are avantajul terenului propriu în duelul cu principalele contracandidate.

Poate te interesează şi:

Autor: Andrei Szabo / 14 Aug. 2018

PAOK, Ajax, Dinamo Kiev și Steaua Roșie Belgrad, printre echipele calificate în play-off-ul Ligii Campionilor. Iată cum arată ultimele meciuri înainte de grupe

 PAOK-ul lui Răzvan Lucescu s-a calificat în play-off-ul Champions League.

Autor: Maria Sorescu / 14 Aug. 2018

Portarul Laurențiu Brănescu va juca în Croația, la Gorica

 Croații de la NK Gorica au și o clauză de cumpărare definitivă, pe care o pot activa la finalul sezonului.

Autor: Andrei Szabo / 14 Aug. 2018

Samuel Eto’o lasă Turcia pentru Qatar

 Samuel Eto’o a ajuns la 37 de ani, dar continuă joce fotbal cu aceeași plăcere.

Ştiri recente:

Autor: Andrei Szabo / 15 Aug. 2018

Cupa României, turul 2: victorii clare pentru Rapid, Oțelul, Ceahlăul, Oltenița, Hărman și CSM Focșani

 Cupa României și-a derulat turul secund, unde echipele din liga a treia și a patra au oferit numeroase goluri.

Autor: Andrei Szabo / 15 Aug. 2018

Din nou aproape de a elimina un star. Copil pierde la mare luptă cu Cilic

 După ce în urmă cu două săptămâni a făcut un meci de poveste cu Andy Murray, la Washington, Marius Copil a oferit încă un duel palpitant cu Marin Cilic.

Autor: Maria Sorescu / 15 Aug. 2018

Relaxare, blocaj psihic sau eroare tactică ? Naționala feminină de handbal U18 a României, învinsă de Suedia, deși a condus cu 7 goluri

 Sportul românesc a trăit un nou episod nefericit, în care a gestionat prost un avantaj confortabil.