Situaţie dificilă la SC Miercurea Ciuc. Un jucător de câmp ar putea intra în poartă

Autor: Vasile Cenuşă

 Sport Club Miercurea Ciuc a fost la un pas să acceadă în play-off-ul pentru câştigarea Erste League, însă ghinioanele s-au ţinut scai de echipa din Harghita. După ce au aflat că vor juca în play-off-ul pentru echipele din partea a doua campionatului în ultimele etape, ciucanii şi-au pierdut şi unul dintre portari, iar Norbert Rokaly a fost nevoit să se echipeze în costumul de portar.

Trupa din Harghita s-a deplasat pentru partida cu Vienna Capitas II, însă a avut o mare problemă după ce Gellert Ruczuj s-a tăiat cu o lamă de bisturiu în vestiar, chiar în momentul în care se echipa pentru duelul cu modesta formaţie din Austria. 

Ruczuj nu a mai putut intra pe teren şi a fost supus unei intervenţii chirurghicale complicate, de aproximativ 2 ore şi jumătate, motiv pentru ccare va absenta de pe gheaţă în următoarele săptămâni. 

Onodi Ottó a fost cel care l-a înlocuit pe Ruczuj în poartă la partida cu Vienna Capitals, în timp ce tânărul fundaş Norbert Rokaly s-a echipat în costumul de portar şi a luat loc pe banca de rezerve. Miercurea Ciuc a pierdut în cele din urmă duelul cu Vienna Capitals, 3-2, într-una din marile surprize ale sezonului.

"Din păcate, perioada de transferuri a expirat, şi mai putem aduce portari doar de la echipa de juniori. Formaţia U-18 are doi portari, de 17-18 ani, dar ei au şi meciuri în campionat, fiind implicaţi în campionatul Ungariei şi al României. În campionatul românesc l-am putea utiliza pe Csiszer Elodet, de la echipa veche, el este legitimat, dar nu este pe lista din Erste League", a fost anunţul oficialilor de la Miercurea Ciuc.

Miercurea Ciuc va evolua, marţi, de la ora 19:30, împotriva celor de la Fehervari Titanok, într-o partidă în care unul dintre jucătorii de câmp se va îmbrăca într-un echipament de portar.

Poate te interesează şi:

Autor: Maria Sorescu / 05 Sept. 2019

Marcel Hirscher se retrage din activitatea sportivă

 Hirscher a câştigat 67 de curse de Cupă mondială. 

Autor: Andrei Szabo / 05 Sept. 2019

Campionatul Național de hochei pe gheață începe cu 7 echipe la start

 Noul sezon la hochei pe gheață începe sub semnul echilibrului. 

Autor: Maria Sorescu / 30 Aug. 2019

CSA Steaua investește într-o secție de bob

 Steaua București se implică mai mult în sporturile de iarnă.

Ştiri recente:

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

ANALIZĂ/ Cum a pierdut Team USA trenul spre medalii la Mondial

 Team USA a suferit un eșec istoric la Mondialul din China. Americanii au terminat pe locul șapte turneul final, cea mai slabă clasare înregistrată vreodată de naționala Statelor Unite.

Autor: Flaviu Ilie / 14 Sept. 2019

OPINIE| Imaginea lui Neymar, murdărită pe nedrept

 Această opinie va stârni multe controverse, dar Neymar este unul dintre primii trei fotbaliști din lume. Imaginea sa a fost pătată de suma mare de transfer plătită de PSG pentru a îl aduce, de exagerările din teren sau de telenovela trabsferului la Barcelona din această vară.

10 Sept. 2019

Reportaj / Fetița care ștergea parchetul se luptă acum pentru România!

  Povestea emoționantă a centrului echipei naționale și a campioanei Râmnicu Vâlcea, Mădălina Zamfirescu.